LeShana.
lin sayangs ,

Wednesday, December 1, 2010 @ 12:18 AM | 0 Comment [s]



meh sini shana nak story , ade sorg budk nyh ken ken , nme nye ken DEANNA MAZLIEN , dea nyh ayoyo ape nak kata heh ? dea comel tau tak ! masa tak pkai tdung lahh , tergugat iman shana tgk dea , cair weyy . gadis nyh la yg selalu jdi , ape org cakap ha nme nye ? emm , bantai aje lahh , org PENGcomment blog shana lahh , lau shana edit baru , dea lahh pengkritik . yeah ! taste dea buleh tahan jugak tau ! agak jeles org disini ~.~" . tadi lepas jea edit baru , shana nanye taktau lah nak edit background ape ken , last2 lama hentak kepala pkir terinad kat patung kesayangan org ! shana jugak sayang patung nyh ! DOMO KUN ! aw aww ! really2 jatuh hati padanye . then cari kat photobucket , ttbe dapat dua background yg berlainan , satu yg colourful , stu lagi yg tga guna skung la . abg sokong yg colourful punya , tpi shana tgk sakit mati ! ouch ! tnye lin pulak la ken , si PENGkritik nyh , lin lin mne lawa ehh ? dea ckp yg skung punya , ok terus save . japjap asal shana msok topik nyh heh ? wth ?!!! nanye shana nak story nyh , si lin nyh taktau lahh nak cakap ape ken , pas save segalanye di blog , dea ttbe IMchat shana di FB , dea cakap ;

lin > " wei....ad x amal cempoi add ko kt fb.. ."


shana > " ? tak , npe ? "


lin > " dye minx couple....and ngan bodo nye aq accept...skrg nie dlm prosess utk break...couple tipu2 je...hahaha "

zaman skung , buleh pulak coup tipu and main2 ? wow , nak cuba ! ehh shana ! inad pada suami mu yg mnunggu mu dirumah to ! ok ! *tak jadi terus . so smart tak lin ? sdara sendiri yg mntak coup to , hehe ! gila lah kau lin ! sumpah aku gelak sakit perut doe ! ehh ehh lin , dah maju woo coup main2 lak to ! wahh wahhh , respect spring kat kau LEMBU !


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕