LeShana.
majumaju jaya !

Thursday, November 25, 2010 @ 3:08 PM | 0 Comment [s]



introducing my little sister and little brother , big brother tade lahh , dea takmo snap sekali , adoii , tape2 . nyh ha ! the two kerdil yg nakal nyh !

about laptop : sejak laptop kembali di pangkuan kitaorg ( shana , abg and dua lagi to ) , kitaorg gila online ==" phm tak ?!!! gila ?!!!!! so si adik nyh , yg pkai bju merah menyala to jeles lahh shana , abg and ayah ade fb , haha ! jealous to ! so dea TERINGIN sanad nak ade fb , maklum lahh , nak maju jugak , kalau ayah shana dah maju , anak2 nye pon HARUS ! so yeah , hari nyh shana tlg lahh buad ken fb dea , start dgn email lahh , ttbe nak tarikh lahir ! aduhh ! cmne nyh , tipu ajela ken , yahoo bukan tahu ponn , eley cam la kaorg pon tak pena tipu ken ken ?! tgk to , ken dah kene balik . so tulis lahh 1996 , sama umur shana la konon si sorfina nyh , then bkk fb guna mozilla cuz shana bkk fb shana guna internet , 2-in-1 beb ! then buad2 lama to dapat , upload laa gamba2 dea , lepas everything ok , abg nak guna pulak , huhu ! baru je nak konker , haishh , tape2 biar ken , cm 15minit to dea bagi balik lptop , bagi shana guna pulak ( padan muka sorfina , wekk ;P ) then abg pegi depan tgk tv , tak sampai 5mimit dtg balik , haihhh ape lahh dea nak lagi ?!!! emm upe2nyee dea suruh shana basuh moto , kalau basuh dea akan bagi 2jam shana main , so 4jam stengah lahh shana ley duk depan laptop nyh , hehe ! yes dear ! i will cuci that moto after this ! ptg nyh ! JANJI ! haha ,

**adik nak fb sbb nak main game jeaa ! tade makne lain dahh , nak knlan nan adik shana ?! tak dilayan , caye lahh . sbb ape ?! sbb dea lembab tak reti nak reply balik , haha ! opppsssssss TERlepas sudah .

email fb adik : tekan disini ! sorfina ;]


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕