LeShana.
my heroin

Tuesday, November 30, 2010 @ 10:53 PM | 0 Comment [s]

rindu gila tahap gaban kat heroin2 shana ! mazlien , mimie and nurra ! << awak2 saya rindu kat awak2 semua ! kita buad date nak tak heroin2 ouh ? shana nak spend time nan kaorg sanad2 ! nak snap pix kita lagi ! gamba sblum nyh shana simpan buad kenangan tau ! kalau rindu shana usha balik pix2 to , shana nanges tau tak ?! rindu sanad kat kaorg ! waaa !

shana >> aku rindu time skula dulu ! aku rindu time aku , mimie and lin bersronok ! time kita gelak2 ! time aku tga sdey kaorg ade kat samping aku ! time aku kene marah korg gelak ken aku ! time solat , kaorg teman ken aku ! time kene kacau kat surau , kaorg kene skali ! time kita berhappy bersama ! and bnyk g ! aku rindu setiap saat masa to ! aku nak putar ken balik masa ! nak bersama kaorg selalu ! skung cuty , aku takde kaorg , hdup aku sunyi . siblings aku takley ganti ken tempat kaorg ! kaorg segala2nye buad aku ! i love u nurra , mimie and lin !

lin >> aku pon rindu kat kaorg sanad2 ! waktu g parade ! , waktu g birthday aku ! kene tahan kat parade , nurra gado nan anieh , tido kt surau ! kaco ko tidur , hahaha , igt semua bende yg kita buad just buad aku sdey , lepas je ko antar msg smlm , aku terus nanges , anggap la menangis utk igt kenangan kita semua , aku pon syg giller tahap gaban kat ko , nurra and mimie ! love kaorg 4ever ! bnyk g kenangan kita buad selama 7bulan ! shana , mimie & nurra .

nurra >> aku pon rindu saat kita bersama dulu ! aku terasa kejap jea masa itu berlalu , masa to berlalu dgn pantas skali , aku tak dpt merasai kenikmatan , keindahan waktu dulu . skung stipa detik , aku terinad akan keseronokkan kita masa lmpau . knangan yg paling aku tak dpt lupa wktu dlm surau wktu kita buad breakdance cuz surau owg beribadah lorh . but kita wt cm studio , kita posing hbs2 depan camera lin , tp wktu to wktu kita yg terakhir utk bersama . aku akn inad semua memory kita , terutama jmpa HANTU dlm surau . tp pdn muka spa suruhb wat surau cm studio breakdance ken dah kene . HAHA , skrang aku cm org gila tak tentu arah bila tak bersama BFF aku ! i'm like crazy gurl u know . aku tak terdaya utk tggung smua nie , aku tak dpt g bersama shana , mimie & lin cuz aku tak dpt g skola nan kaorg ! now aku stay KL , aku hrp kaorg buleh berjaya dlm hdop tnpa aku , maap ken aku , aku terpaksa pergi dulu utk terus ken life aku at KL , bye , pergi dulu , hehe .


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕