LeShana.
them ;D

Wednesday, November 24, 2010 @ 1:48 PM | 0 Comment [s]


nampak nye dah start cuty skula , adoii ! msty banyak ahh reaksi stiap org dlm dunia nyh , ade yg sdey , ade yg marah and ade yg happy ! weyy ! shana sedey ! cuz taley jumpa twins+heroin2 shana . waaaaaa ! dahh taley gosip sperti dulu , amat merindui heroin2 shana ! cepat lahh cuty berakhir , shana kat rumah goyang kakai depan tv and kdg2 online , and especially msg lahh ken , kalau ade kdid banyak msg mazlin yg menggunaken num celcom , hbs kdid aku lyn kau lin ! hehe , tape demi heroin ken ken . then selalu lahh calling2 nan si twins seorg nyh . nurra lah to ! well kalau cete sket sampai malam pon tak ken hbs slagi shana tak cakap " kay byebye sayangs " , kalau tak sebut ayad nyh , tak ttop lah jwb nyeee , hbs kdid aku weyy ! mimie pulak adoiii losty contact buad seketika cuz mimie sdg berseronok bercuty di pahang ! nak ikud ! huhu~ sedey betul lahh , cuty nyh banyak hbs duet bab nak topap nye pasal , suami lagi , anak2 lagi , aduiiiii ,



mazlien sllu cakap " wey aku misz kaorg ! " lin aku pon miss kau jugak ! and heroin lagi dua org to !

mimie sllu ckp " shana aku kat pahang ! " adoi mimie2 aku paham r , aku tau r kau nak buad aku jeles ! grrrr ,

nurra sllu cakap : aku nak pindah kl dah " nurra tayah ah cakap bnyak kali , aku nak nanges jea bila stiap kali kau cakap ! tapi aku tahan la , tamau nanges dpn kau ,



weyy ! nurra nak pindah kl ! aku tanak kehilangan kau lahh twins , i need you + mimie + lin in my life ,
life aren't complete without them ;[


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕