LeShana.
pagipagi ,

Tuesday, November 2, 2010 @ 8:41 AM | 0 Comment [s]

pagipagi lagi dahh bangun , huhuuuu demi heroin2 shana , semangat ahh na pegi pagi . HAHA , monday nyh siap2 pkul 7.20am dahh bertolak , acecey mcm la skula pagi . HAHA , naek mto nan abg+ayah . ta rase pelik ? kaorg pkir ken lahh cm ne ekk cuz kete GEN2 ayah shana kat workshop . kete kancil pulak ibu shana kedekut ! huhu , next week ade la GEN2 uhh . emm so yeah sampai jep kt skula , pegi kantin terus . kaorg kalau tgk shana kesian weyy ! uda lahh bdn keding , punya muka nantok nyee , beg berat nak mampus and pgg bku gilak banyak ! peeerghhhhhhh mmg luar biasa ! hari monday to FOM2 kene antar bku tex . malas nyeee but terpaksa lahh . then duk kantin si mamat kat kantin uhhh tegur shana , si faris uhh , then sembang2 lahh , kalau kaorg tgk shana and mmt nyh cam knal jep , HAHA , maklum lahh jiran rumah punya sdara . tapi ta pena tahuu pon mmt nyh wujid ?! gila sah shana sllu dok umah jep , hehee , so lama jugak lahh sembang merepek2 . dea senyum 100% kaorg tergoda punya ahh ! sumpah shana cakap lagi comel ! haha , menggatay dahh , shana tau lahh mmt uhh banyak peminat di convent . famous kau budak ! then lama to dea belah and shana masih mnunggu kedatangan mimie and lin . ttbe nampak kereta mimie , so lari terus shana ke dpe . first2 shana ngintai dlu kat pondok guard to , mimie and lin mcm tga tggu org , shana tatau ahh sape ken . so lin ttbe pandang shana , shana lambai2 jea ! mimie and lin ponn lari ke shana , shana tnye ahh dpe tggu sape ? dpe cakap dpe tggu shana ==" pelik semacam jep . ouhh rupa2 nye depe ta nampak shana bab to dpe tggu jep . haishhh kawan2 nyhhh . so melepak di kantin , mengacau mmt uhh , smbang2 nan mmt uhh + mkcikk kantin and tidur and ke surau and beratur for perhimpunan .

hari nyh selasa : janji dtg pagi lagi , kaorg mstu cakap asl lahh shana dtg pgi ke skula ? pdahal skula ptg . haishh kaorg kaorg shana just dtg lahh , malas dok rumah . emmmm , then bangun pkul 6 text mimie and lin terus , jdi ayam jap na bangun ken dpe . hehe , ttbe ayah shana msuk blik cakap " Ana , ri nyh ikud ayah pegi pejabat , tlg ayah mark dokumen kat pejabat to " . so shana dahh mcm mara jea , but na buad cm ne ken ? terpaksa . so call mimie terus , gtau dea , kung ta gtau jdi gorilla pulak , HAHA , mimie jgn terasa . shana main2 jea disini ;] so naek mto pegi tg. tualang , JAUHHH ! uda lahh sejuk ! grrr , sampai jea GIATMARA , masuk pejabat ayah terus , tanak ahh duk luar , laki banyak gila ! sume gatay burit ! so ayah bagi laptop , online terus ;D


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕