LeShana.
sebenarnye & cair weyy !

Wednesday, December 1, 2010 @ 2:07 PM | 0 Comment [s]

shana tak seCOMEL anda , & shana jugak tak seCANTIK anda , shana cuma budak ordinary , girl next door la kata ken , gamba shana ehh yg tunjuk ken shana cun ? adoyai , gamba itu FAKE , wlaupon takde edit , itu FAKE , lakonan semata2 , ehh japjap ape kejadah nye lakonan nyh ?! ngok~ taktak , itu cuma bukan betul wlaupon itu shana , okay ? so people don't trust pix althought they're beautiful enought , try tengok face to face lahh , baru nak conferm cun kea tak okay .

>>>>pagi tadi terjaga sbb si epoi sengal nyh call , aduhhh , biar ken saja , dea call hampir 8kali , and shana dah cm siot , gamgajah , shial , taekKUCING , damNo , and banyak la keluar kata2 manis shana nyh , manis to . angkat lahh ken , TERPAKSA , dengan suara tidur nye shana cakap , kau pesal call aku pagi2 buta nyh ? ( mse nyh pkul 10.48am , pagi buta la sanad ) . epoi call bab nak jaga ken aku tau tak ?!! husband aku pon diam , yg kau sebok2 nye pehal nyahh ? aku sabo jele . then dea bercerita la ken , pe kejadah tah shana tak dgr , lama woo dea cete shana ttop trus , kalau cete shana tak dgr , uda2 ler to , takyah cete . takmo dgr ponn ~ then try ttop mata la balik ken , semalam tidur lambad pkul 3 pagi , takley tidur ! nsb bek aman ade ;]

then , lari kea ruang tamu , HOLY SHOOT ! tahu tak berselerak nak mampus ! mcm baru pas perang ! world war 3 ! sabo jele lagi , sbgai anak dara yg baek+rajin nyh , kemas ler rumah , rumah kemas woo , licin saje , then ke depan rumah lahh , rupa kandang LEMBU ! kemas la lagi , lepas dah sapu to , ttbe kwn abg dtg ! ikmal , comel siut ! aw aww ! wlaupon kepala mu to ade sedikit rambut , tapi muka mu bulatmulat , comel gitu ;] so shana control ayu la ken , hehe , dea pon tgk2 shana tahu ! hehe ! :D ! then abg kuar ambk kunci moto bwk dea g umah rahman pulak , abg bonceng iqmal nyh , sbelum abg bergerak , dea senyum kat shana dulu , wahh wahh~ cair shana dibuad nyeeee . woooowww ! lepas nyh dea dtg balik umah shana , tak sabar !


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕