LeShana.
finally !

Sunday, December 5, 2010 @ 1:43 AM | 4 Comment [s]

akhir nye siap jugak blog shana nyh ! yahuuu ! agak lama membuat + mencari + mengumpul + meng ape lagi ehh ? itu semua lahh . so skung pkul 2am TEPAT ! haha ! terer tak dari pkul 9.30pm tadi smpai skung baru siap everything ! nyh pon shana cm tak puas haty lagi lahh , pda shana tak lahh seCANTIK yg shana cdg na buad ? *nanye takde cdgan pon , perasan jap . . ken slalu nye org plan dahulu baru buad , shana terbalik pulak , i mean tak sama langsung laa , shana buad dahulu TIADA plan langsung . anyway , shana bersyukur dgn ape yg ade ;]

tgh hari nyh ( 5/12/2010) opah shana buad open house , sape yg duk batu gajah to , dijemput hadir *kalau muka tak malu lahh ken . . insyaAllah shana akan snap gamba shana pkai baju kebaya okay ;] nyteeeee , mahu tidur ! mata sudah jadi mcm mata panda =="


p/s : laa , shana takde niat nak tiru laa okay , mintak ampun klau pada laa , shana meniru . sorry :3


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕