LeShana.
kenduri*

Monday, December 6, 2010 @ 4:41 PM | 0 Comment [s]




yeaa , sorry gamba dua saje , cuz batery camera kong lerrr , semua salah adik si sorfina to ! marah dea ! dea punya pasal takde gamba , heh~ wellwell , sbgai anak manja(konon) opah , shana jadi org penjaga air ==" wlauponn shana takde experience tapi ape salah nyee mencuba ken ? gponn dapat upah , hehe , anything for money of course ;] so banyak lahh org dtg kat shana mintak air , haihh inad aku org kaji kau ape ?! nsib bek aku baik hari to , lau tak aku baling air kat kau (!) **padahal mang my job ponn** and msuk cerita pasal abg pulak , tau tak dea jadi ape ? dea jdi org memberi makanan ==" lagi sng dari keje shana , and si sorfina pulak dea duk goyang kaki TAPI dapat upah jugak ! owh not so fair opah ! shana nak jugak jdi cam sorfina , tlg tengok gelagat org disekeliling . haihh~ shana tak tgk org ponn mse kenduri nyh . wahh wahh smart tak ? opah & atuk sndri ponn shana tak tgk . tuk cakap shana tekun sanad . acecey padahal shana menutup muka dari ayah yg tak hbs2 menunjuk fon baru nyee , blackberry ! ayah shana mahu jugak tau ! tau tak ? ayah menunjukNUNJUK saja fon dea kat abg and shana , tahu2 jea kitaorg jeles , sampai haty ;'[ cehh~ ayah cakap just wait , someday new arrival will come too other that this blackberry , but you have to buy it youself . aduhh bila dgr jea part belakang skali to , terus blurr jap . heh !


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕