LeShana.
lambad kud =="

Friday, December 3, 2010 @ 1:55 AM | 2 Comment [s]


agak2 pukul berapa skung ? jam kat laptop nyh pkul 1:57am , jam kat fon pkul 1:59am . sama lah to ken ? i mean hampir2 . tdur lambad sbb si jejaka nyh , berFACEBOOK-ing bersama dea , nanye la ken dea dah tdur lebey awal dari masa yg shana serta ken diatas , haha ! inad ken si jejaka nyh saje la tulis di wall nye TIDUR ! <--never .="" 30minit="" ade="" akhir="" and="" betul2="" blog="" buad="" cm="" cntik="" cukupcukup="" dah="" dahh="" de="" dea="" edit="" ehh="" gilak="" ha="" haha="" hati="" hehe="" husband="" inad="" it="" jadi="" jejaka="" kaorg="" kat="" ken="" kjap="" know="" kurang="" la="" lama="" lebey="" mamat="" menunggu="" nak="" ngee="" nye="" nyh="" off="" offline="" okay="" on="" paham="" pas="" pegi="" penad="" pon="" pulak="" ragu2="" real="=" s="" sbb="" sedikit="" shana="" span="" syak="" tadi="" tak="" takde="" takley="" tau="" tdur="" then="" tidur="" to="">


that's it strangers , masa utk tidur ;] byebye ! *2:05am

esok pagi pkul 6.30am kene bangun ! jogging bersama amirul and anis ;]


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕