LeShana.
usha lerrhhh

Thursday, December 9, 2010 @ 5:56 PM | 0 Comment [s]

semalam shana , abg , ibu & dua adiks lagi pegi Tesco , tempat kesayangan ibu shana la kata ken ;D HAHA (!)
cdg pegi Tesco makan jea la ken , makan tengah hari , perut lapar yaww ~ , tapi ttbe ibu lak cakap balik awal buad ape ken ? so masuk la , alang2 beli barang rumah . shana & abg pgg troley , si dua adiks ntahhhh lahhh lari sana sini , bagai org jakun -,- then ibu pulak pegi kea tempat basah to , tempat ayam + ikan to . first2 shana & abg taktau la nak buad ape ken , nak jage adiks ? adiks ikud blakang ibu saja dari tadi , na bodek mintak mainan la to ken . dahh paham sanad , dahh masak nan prangai depe to . abg decide nak pegi cari coklat or barang keperluan diri ? shana pilih both XD , abg pkir2 sambil inud buntut shana SAMBIL menolak troley to , pkir lama gilak ==" last2 dea pilih both jugak , hampehh tol (!) pkir macam susah sanad nak pilih antara dua , mmg la abg aku nyh (!) pertama pegi selongkah semua shampoo disitu , aww aww (!) shana nak pilih mana ehh ? dirumah DOVE , SUNSILK , LOREAL , PANTENE & SAFI . deeerrrr my hair sesuai dgn semua beb , shampoo dirumah banyak lagi , membazir nyee aku nyh -,- bagi abg pilih ajelahh , abg ambil DOVE , haihh mamat nyhhh , sah2 na bazirken duet ibu . lantak pi kat dea lahhh , then banyak shana pegi ambik . kay shana tanak cte part nyh , nak story part nyh ha ! lepas dahh buy everything , we all beredar kat ape tah depan KFC to , ape nme nyee ponn tah laaa , adiks nak jagung dalam cawan , okay ibu beli , then org to kasi shana la jagung dalam cawan to sementara ibu keluarken duet , shana just la pandang belakang , guess what ? i saw Justin Bieber (!) HAHA (!) kene tipu sudahhh , takde . ade gadis dua org nyh , sorg shana knal sanad sape to , and the other one , tak knal langsung , mmbe dea kud -,- yg shana knal nyh pggl A la , yg mmbe dea nyh kita pggl B okay , malas nak tulis nama pulak , kang jdi kontroversi lak ken ? . so si A nyh usha2 sambil tunjuk guna jari telunjuk dea kat shana , nak introduce la shana kat mmbe dea , acecey introduce konon (!) padahal tahh pebende dea kata kat B nyh , then A nyh perasan lak shana nampak terus tgk tmpat lain , yg si B nyh masih lagi lihat2 shana , cm tak reti nak cover la ken ? sah2 budus~ ibu shana ponn prasan gak , abg ponn sama , but ibu cakap let it be . kay shana dgr cakap ibu tahu ;] malas mahu gado cuti2 nyhh lahhh .


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕