LeShana.
err mimie getik (!)

Sunday, January 23, 2011 @ 1:12 AM | 0 Comment [s]

seperti post yg lepas , aku cakap fasal mimie ken ken ? haaa you all mahu tahu tak what happen ? i had been TRICK , sperti hitz.fm kata GOTCHA (!) errr mmg ta makan saman minah nyh . aku , Lin & Rina mati-2 caye kat kau r mimie (!)

flashback :
time nyh tgah skola taw , alaa hari yg dikataken oleh Mimie yg dea mahu pindah kea Terengganu to .
okayy pagi to dea call , pkul 630am gitu , aku baru lepas mandi meyhh -,- nsb bek time-2 to gak dea call AHAKS good timing (!)
aku angkat , dea cakap " ehh nak tumpang kau ley ark ? lau taley takpe r . mybe aku dtg lmbad siked cuz kete aku rosak " . so aku dgn baik hati nyee menjawab " sat aku tnye ibu aku " , so off conversation tnye ibu terus , ibu pon cakap " okayy " sbb ibu tahuu yg mimie na pindah hari to , hari jumaat nyh . so apee salah nyee tumpang ken mimie ken ken ? selama nyh dea banyak tlg aku :D
siap-2 , ambil mimie sampai skola jumpa Lin , sepanjang perjalanan kea skola to aku diam jea , tiada ape-2 yg perlu dikataken kud -,- sdey nyh (!) mimie kata " aku balik mybe lepas rehad aw , ibu aku ambil trus g Terengganu "
( skip skip skip )
* time rehad *
dea selamba jea makan nan kitaorg , aku & Lin tgah tggu masa jea na nanges utk kepergian mimie nati , aku sempat beli tisu tahuu (!)

lepas rehad lama to , ttbe nurra gelak , dea kata " ehh mimie gtaw jela depe , cian aku tgk , HAHA (!) "
so si mimie nyh sengeh-2 , malu-2 kucing , haihh aku nak jea tggl kasut lap-2 kat muka dea , grr
then dea jujur " aku ckp jgn mara taw . nanye aku tipu jea fasal pindah to , HAHAHA (!) "

errr sampai hati kau mimie (!) kau na aku hentak-2 kepala to kat dinding ka ? law na bole gak (!) taeik ahh kau (!) Lin menanges taw tak ?!! panas tol . mengape kau buad gitu ? MENGAPA ?!!! kau na uji tahap kesayangan aku & Lin kea hah ? kitaorg sayangss kau sanad-2 ahh (!) tapi disebabken ibu mimie bagi aku & Lin RM1 , terus kitaorg okayy balik , HAHA (!) anything for money :D

so kawan-kawan , Shana & Lin tak ken percaya cakap mimie dah :P


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕