LeShana.
i should not sad but CANNOT !'

Sunday, January 30, 2011 @ 2:18 PM | 0 Comment [s]


aku ri nyh gila panas tahap gaban ahh (!)


pagipagi dah kene bangun pkul 430am , teman ibu g pasar borong ,
then balik to aku baling diri aku nyh kat katil , yaww penad kod , dgn bau hampehh nyee suka haty ja aku tidur terus !' HAHA
then pkul 830am cm to ayah aku pggl lak , errr sebok ja . dea baling air kat mata aku , cubit tangan aku , lebam tahu !' grr -,-
then bila ibu aku menjerit gupugapah aku bangun !' still nantok lgi time nyh , tapi takpe r aku bangun , eley cuti sminggu kod .
then aku bangun time pkul 10am , aku tlg ayah aku cuci kete dea & ibu aku & motor . aku tak makan lagi kod ! LAPAR gila tapi kau diam =='
lepas cuci kete aku na makan r ken , tapi DIREJEK sama sekali oleh ibu aku , dea tak kasi aku makan , dea suruh aku g mandi dulu ,
ayoyo amma appa , saya suda lapar lha !
tapi apee na buad law aku naik hangin depan ibu aku kangg tak fasal'2 tak dpt mkn , hohoo


lepas mandi aku tgk kat tmpat makan , kau tahu tak tinggal ape ? ikan seketul ! mcm TUTTTTTTT !' okayy aku still diam and aku tak makan ponn
ha ! ttbe terinad pulak ayah aku kata opah aku ade buad kenduri petang nyh , naik semangat aku na g kenduri to ,
mahu melantak ! suka hati ahh aku na mkn cm ne pon , to umah opah aku gak ken ? :)

skung tga onl , pkul 244pm . tgah tggu masa jea mau bergerak uma opah aku .
OPAH (!) SAVE MAKANAN UTK ANA TAW !' love you ~

sementara onl aku bkk FB boyfie tersayangssss aku nyh , ttbe lak sorg minah yg aku tga BENCI & JEALOUS adee kat friends dea ,
HEY !' bila masa kau wujud di friends boyrie aku hah ?
panas haty toll , so aku trus tak layan boyfie aku nyh , and aku still tatahu g sape add sape .

you all know how much i HATE this girl ? of course 100% now !'
how much i JEALOUS of her ? of course only 50% !' sbb ape ? adee r sbb nyee . lagi 50% biar lar TIADA .
aku tatahu r nape HARUS aku jealos & benci dea , mungkin sbb hbungan dea yg tak menjadi nan boyfie aku nyh ,
ehh !' depe TAK PERNAH coup ponn tapi tahh r nape si gadis nyh kata boyfie aku to ex dea , to yg buadken aku jeles to !'
yg buad aku HATE dea sbb dea nyh mulut longkang , menipu jea tau , kata boyfie aku ex dea ,
errrr tlg lha weyh , BANYAK PIHAK yg mengataken bahawa boyfie saya tak pernah suka anda sama sekali malah dea tak pernah coup nan anda :) ! bold ayad itu .


so skung nyh aku tga sedey r , na call dea tapi aku tanak smbang nan dea and tanak gado sbb gadis nyh , seriously aku takken contact boyfie aku nyh buad sementara waktu walaupon dea memujuk aku , talk to the leg please ! :'(


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕