LeShana.
mimie sygss ,

Thursday, January 20, 2011 @ 6:09 PM | 0 Comment [s]




nurul asmimi binti abdul hamid
shana buad post nyh khas utk mimie .


smalam , 19/1/2011 458pm , dea call aku . time nyh aku tgah mara bab ibu ambil dari school lewat sanad . pkul 430pm baru aku balik tahuu ?!
mmg r cm tuuutttt , tapi tak baek nak mara kat ibu , salah aku jugak bab tak inform kat ibu ade koko .
aku tgah GILA-2 mara time nyhh taw , so lepas mara kat sorg boy num tak knal nyh . mizcall-2 dari kelmarin , mmg r tak mkn saman tol . erghh (!)

then ckp kat mimie lhaa aku tgahh mara , dea call , okayy aku angkat , mood mara tgah berasap-2 ttbe dea ckp
" aku akn pindah ke Terengganu sabtu or jumaat nyh , sorry shana , aku tanak tgglken kau (!) "
i'm speechless (!) gila tahap gaban terkejud (!) terus air mata aku mengalir kat pipi nyhh , mimie ponn sambil dea kata ayad-2 jiwang to menanges tau tak ?! to yg tak tahan to .

sampai hati mimie tgglken aku bersama lin di Perak . mimie pujuk lha ibu mimie jgn pindah (!) tak ken sbb yg kecil ponn nak pindah ? tak ponn hbs PMR mimie pindah lhaa , sng-2 TAK PAYAH pindah terus .

tapi apee na buad ken ? anak kne ikud cakap ibu . takpe lhaa aku lepas ken mimie bersama ibu mimie pindah kea Terengganu *acecey sapee lhaa aku nyh na kurung anak org XD

just want to say , Kau lhaa my one and Not only besties but ttap num One antara semua *kalau tulis one and only nati lin naik hangin TEHEHE

kau dahh janji esok mau dtg school rite ? janji ttap janji . kau mungkir janji i sepaksepak buntut youu buad kali terakhir ;'(
esok kau dtg aku cdg na bagi hadiah , tapi malangnyee aku tak g mane-2 Thaipusam nyh . so takde lhaa ape-2 utk kau okay ? sorry darla .

kau lau da sampai sana jgn lupa kat kawan-2 kau disini tau (!) terutama aku & lin (!) bold that word .
kat sana msty dpt kawan baru nyee , msty akan adee pengganti tmpat aku sbg besties kau nyee . biasa lhaa makin jauh makin banyak org utk dikenali .

aku harap kau tak lupa kat aku taw .
sayang kau sanad-2 mimie (:


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕