LeShana.
blurr Blank Blank =='

Tuesday, February 8, 2011 @ 5:16 PM | 0 Comment [s]


tadi kat skola , AHAKS aku mau cete siked fasal Lin nyh , seperti tajuk diatas lha ken *blurr japp .
mcm nyh lepas rehad , okayy aku beli Laksa , air sirap & keropok lekor . ttbe KRIIINNNNNGGG *bunyi loceng .
haiyaaa time rehat jea mesty aku taa sempat na habis ken makanan aku , grrr . So seperti selalu aku akan makan sambil berjalan lenggang lenggok kea kelas aku *gadis melayu terakhir tapi yg part makan yg taleyy blaaa tho , AHAKS :DD
sambil makan & berjalan aku tgk sekeliling lha ken , dahh takde pape na buad selain bersembang nan Mameee ,
okayy take note : org berlari masuk kelas but aku still berjalan bagai tiada pape yg berlaku .
muka aku na takud nan cikgu Bahasa Inggris ? haiyooo youu all silap meyh , itu cikgu baik punya . aku lambad ade reason yg TAK munasabah but aku akan make sure reason itu MUNASABAH !'

first first masuk kelas , ambil buku lari kea kelas 3P . keropok lekor tinggal satu aku penyet penyet masuk ken kea dalam poket . sekali nan dompet aku iaitu Domokun .
*sorry yea Domo , saya terpaksa buad begini supaya saya tak membazir :)
then masuk kelas , cikgu dahh menunggu kedatangan aku . *daa rupa anak Raja pulak disambut org . ketukk gakk kepala aku sendiri
terus kea tempat aku iaitu di belakang sekali . HAHA org pendek dduk belakang , konon konon tinggi sanad lhaa ken , hee ~
so keropok tadi aku keluar ken & terus menjamu selera . HAHA (!) geli ta ? lantak kau lha . makanan & duit aku ! so what ? !

lama tho , cikgu bagi kertas yg bernama Solar . hello Solar , Shana daa lama menanti awaks taw ! tak sabar naa menjawab soalan soalan yg memecah otak saya nyh ! grrrrr -,-
sambil kitaorg buad , cikgu dtg kutip buku one by one , haiyyooo aku taa buad indeks kod , MAMPUS AKU ! so bergegas lha ambil Pen but UNFORTUNATELY cikgu daa sampai tempat aku .
na-tanak aku kene bagi jugak tanpa mengisi indeks di depan buku aku tho *cikgu saya dahh bersedia na kene marah lepas nyh sbb ta buad indeks , huhuu~

sebelah aku , Lin . turn dea pulaks cikgu mengambil buku but dea ta tampal lagi kertas sebelum nyh .
nanye dea ta hadir taw hari tho so tugas aku lha yg kene pgg kertas dea utk diberiken kepada dea keesokkan harinyee then aku kasi TAPI aku terlupa na bagitaw utk lekat dlm bku Grammar .
so ape lagi aku dahh BERSEDIA LAGI utk kene marah sbb tak inform kat dea . *hukum lha saya cikgu :'(
so Lin pegy lha cete EVERYTHING kat cikgu tho . aku yg bersalah dlm kes ini !
TAPItapi cikgu back up aku pulaks . ehh aku blurr blank blank japp =='
sptotnyee aku yg kene marah lha ken , tak ponn cikgu tegur aku jgn buad cm tho lagi but cikgu kata kat Lin
" you suppose to know it yourself , if you get paper then paste it , tak kan na buang "
( mcm tho lha jugak katanyeee , aku ta hafal , so aku tulis jeaa yg sama maksod nan cikgu tho kata )
so Lin daa mcm geram tapi cikgu bagi dea hantar esok . FUHHH lin kau dpt lebih masa naa buad ! kau taw ta masa kau ta dtg tho aku gila gila payah na buad ken bende alah tho nan Rina !' makcik toii . takpe lhaa ku baik so tapayah na marah marah . huh ~



Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕