LeShana.
don't laught lhaa yanggg

Friday, February 11, 2011 @ 2:15 PM | 0 Comment [s]


aku na post fasal kat skola nyh . ehh kaorunk perasan taa sejak beberapa hari nyh aku sukaa sanad post fasal hal skola . or i mean kes skola ==' mungkin dahh takde pape kod fasal ekonomi yg aku na kongsi ken XD tapi mungkin gak sbb cuma kat skolaa jeaa place yg bolee buadken aku post something utk korunk . ta kesahh ken ken ? law kesah , anda tengok red button di sebelah kanan , atas sekali Bloggie nyh ? itu tanda pangkah , anda nampak taa ? haa itu dea , jgn segan segan na tekan :)


okayy begini , hari Khamis ( 10/2/11 ) time Bahasa Melayu aku lepak lepak nan Besties aku . eleyy cikgu kat depan buad keje sendiri so aku ponns buad lha keje sendri . bkn sllu ken ? ( padahal selalu ) . Aku terus pusing belakang ( tempat mazlin ) mula lhaa ber-Gossip ttg ekonomi negara nyh , bese lerr budak zaman skung , ttg ekonomi jeaa . asyik lepak jea hal ekonomi , kerajaan takde lak cm tho . mungkin kitaorg nyh penyebok kod -,-


biar aku explain kedudukan aku with Besties aku nyh , jauh gilaaaa ! adeee ler 2km , baru sampai . taa pecaya ? biar saya jelas ken . tempat aku kat depan SEKALI iaitu di hadapan guru , meja bersambung dua . aku belah kanan & sebelah kiri ialah Nurra . belakang aku tempat Lin & tempat Mamee pulaks kat sebelah kiri Lin . okayy get it ? bagos bagos . ken aku daa cakap tempat kitaorg jauh ! jauh sanad SANAD (!) law bodoh caye lhaa , HAHA !'


cm nyh , tga bergembira + merepek + merapu + meraban + melawak + bergelak + apee lagi ? haa sume bende merapu thoo , ttbe otak aku senget . korunk tahuu apee jadi ? tgahh sembang sembang ttbe Lin adee idea na kuar Pengkalan japp . sebut jeaa Pengkalan terlintas dalam fikiran , Tesco station 18 & Jusco yg sedang dibina :DD okayyy dea na beli buku Domokun kat Ring Ring Shop iaitu tepi Tesco . tahuu ta ? tatahu sudaaa . so lama gilaa kitaorg bincang ttbe Mamee kata na pegi umah Shamin ( my Boyfie :DD ) sajee na melawat tnpa sbb katanyee . aku terus potong line , aku cakap " ehh hari nyh solat jumaat kod ! " ( padahal hari Khamis ) okayy dpe gelak gelak baru aku terfikir ri nyh Khamis lhaa . haiyoo malu gila ! terus depe kecoh kecoh satu kelas . hek elehh fasal taik ponn na kecoh kecoh , deshhhummmm gak minah dua ekor nyh (!) so Mamee bolee jea & aku pulaks kene mintak permission parents , ayah aku gerenti kasi , ibu aku jeaa kene slow talk siked , ngee ~ cdg pukul 230pm . balik skola 1250pm . so adee masa na siap ken diri . balik balik , aku slow talk nan ibu aku , aku sebut jea na hang out terus dea kata " NO " okayy aku diam and masuk bilik terus call Mamee & text Lin ( wa takud na call lu lhaa Lin bab nati lu naik hangin , takud ahh !' )


Mamee terus kata ' aku ponns ade hal gak . takpe lha Selasa nati kita lepak lepak kat JJ . kau ckp nan Lin , aku takud ahh beb ' . okayy aku & Mamee adee masa nyee kitorg takud nan Lin nyh , dea nyh cepad panas baran dohh ! bila naik hangin , sume bende tak kene jadinyee (!) then terpakse lhaa pulaks slow talk nan Lin , dea trima kenyataan dgn hati terbuka :) disbb ken aku plan ta jadi ;'( so aku promise nan Mamee & Lin , Selasa kita hangg out okayy darla ? yaww !


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕