LeShana.
hate you lha sengal (!)

Sunday, February 27, 2011 @ 2:56 PM | 1 Comment [s]

pict diatas tiada kene mengene :)
aku ta faham tol nan sorg minah nyh , akhir akhir nyhh dea cari gaduh nan aku . well nanye aku tamao bush bush sama dea or sape sape tahun ini . aku mao tumpu pada Abang PMR sayangss sajaa , aku mao godaa dea habis habis , baru lhaa result aku nati kaw kaww punya . but nmpak nyee ade org cari gaduh sama aku dulu ? i know sejak menjak nyhh kau daa ber-ubah dgn memakai tudung LABUH . but setakat pakai tdung labuh HANYA sbb na tunjuk yg kau buad sbb na dpt perhatian ? seriously , itu BER-dosa besar . kita kene buad kerana ALLAH S.W.T. bukan sbb na menunjuk or sbb na dpt perhatian . aku taw kau na tnjuk yg diri kau yg baru , but perlu kea kau tegur aku smpay terlebey-lebey sanad ? mungkin korunk ta faham maksud aku , okayy biar aku story .


begini , hari Jumaat kat skola . cikgu ta masuk kelas , cuz kat Dewan adee hari perlantikan jawatan apee tah tho . and semestynyee aku bukan salah sorg dari nyee , eleyy aku Setiausaha so takde kene mengena lhaa en ? only ketua & penolong . So , aku , Lin , Mamee , Rina , Teah & budaks yg mao bush bush nan aku tho lepak-ing . ehh it's more to berbincang NOT lepak-ing . ehee ~ kitaorg berbincang na buad folio Sejarah . alhaaa post yg sebelum lagy sebelum nyh . bincang bincang last last na buad harito jugak , ta kira na hari tho jugak ! ptg tho lhaa maksudnyee , so aku tnye kat depe na pkai tdung or NOT ? si Lin kata tak , Mamee mmg dilahirken pakai tdung , si Rina err first time dgr kau kata pkai tdung , okayy tapee pilihan kau gak , aku inad main main , aii Rina na ngade ngade nan aku ya ? ehee ~ upe upe nyee serious dea pkai tdung >_<" aku cakap lhaa aku ta pakai tdung wlauponn na buad utk folio sejarah or what , heyy dosa aku , aku tanggung lha ! jgn na kritik bole ? law mahuu mengkritik jugak , yaww i don't care . fyi , bertmbah LAGY dosa korunk menggutuk aku :D ( mengkritik = mengutuk )


bila dea ( pompan yg mao bush bush nan aku tho ) dgr jeaa aku kata ta pakai tdung . mula lhaa ceramah aku , macam macam lhaa dea kata , dea ta fikir aku terasa ? cakap skali suda lhaa , yg na tambah tambah tho apeHELL ?! adee kea aku ceramah kau pakai tdung pendek hari tho hah ?! uda lha pendek na mampuih ! kata na pkai tdung labuh BUT ade gak sehari kau pkai tdung pendek ! pendek smpai nmpak tengkok putih gebu kau tho ! aku ta bising pulaks ! grr brr -,-' kau kata " Shana kau ta takud kea nati kat Neraka rmbut kau terbakar & bla bla blaa * malas na cakap nati berangin angin aku jadynyee " aku da mcm ta layan dea , haty aku terasa gilaa , mao jeaa aku nanges time tho but tahan lhaa satu satu cara nyee utk tnjuk ken ku bole tahan nan kritik-kan pompan tho . Si Rina ttbe cakap " weyh trasa aku " then lama tho aku da okayy , still bincang lagy ttbe dea kata " lhaa tak ken na bawak beg aku nyh ? berat kod " , haa ! nyh peluang aku na ceramah balik , aku kata " bak kata kau Neraka lagy berat dari di dunia " terdiam terus pompan nyh , youu see aku kata satu SAHAJA! pompan tho kata berpuluh-puluh aku diam saja !


na tahu apee jady pas tho ? well , dea nanges and terus lari kea belakang . mula lhaaa dea bercerita , semua dtg kat aku tnye ape yg aku da buad kat dea cuz dea kata dea TERASA dgn apee yg aku kata tady ! i was like WTHell ! aku kau ta fkir pulaks ? weyhh babe , kau tahu tak selama nyh kitaorg SAHAJA yg KENE jaga haty kau , haty kitaorg cmne pulaks hah ?! jgn selfish sanad ahh ! pkir org lain gak lha bongok ! bnyk lagy aku na kata ! but aku tga buzy , next poxt tggu jaa . lu da buad wa benci lu SANAD SANAD ! >:(


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕