LeShana.
hot bebeh (!)

Friday, February 11, 2011 @ 3:01 PM | 0 Comment [s]


panas haty nyh ! law bolee meletup aku aseee dahh meletup top top dahh taw ! sakit haty toll nan budak budak dlm kelas . tak kira melayu or india , dua dua sama jea peragai cm toyol ! ( mereka bukan pencuri ) adee kea tadi dlm kelas , cikgu Geografi bagi aku kertas utk diberi ken kepada murid murid kelas aku . aku sbgai Setiausaha kelas bertanggungjawab lha kene bagi kertas tho . setiap murid MESTY adee 6 kertas , law taa cukup maksod nyee something wrong lha tho . yg buad aku panas time nyh Science , so semua murid bergerak kea Makmal , aku STOP ken depe dulu cuz na bagi kertas tho . okayy depe stay dlm kelas jeaa , aku inad sng lhaa keje aku nati . aku pass 6 kertas tho kea murid india utk bagi kat murid murid . depe jalan ken tugas nan elok then kertas yg lebey aku pgg . time na bergerak kea Makmal pulaks , ttbe ahh segelintir pelajar or i mean KEBANYAKKAN pelajar mengataken bahawa mereka ta cukup 6 kertas ! aku kata lepas Science aku bagi .


- lepas Science -


masuk kelas , aku g berdiri kat meja guru tho , aku jerit ' okay sape ta cukup kertas Geo ?!!! ' semua buad bodoh jea ! cm aku tunggul batu kat depan tho , aku taw r aku second pelajar yg TERpendek dlm kelas tapi takyah r sampai korunk tanak dgr ckp aku ! kangg law ta cukup baru na dtg sorg sorg . ta fasal fasal satu keje lagi ! law sorg takpe gak nyh bertimbun manusia yg dtg ! lama tho depe sume dtg kat aku , 6 kertas tho aku susun rapi kat atas meja guru , sng lhaa nati law aku na ambil . dahh pulaks sorg sorg dtg sergah aku , aku kata ' ehh dduk tmpat dulu , nati aku sbut muka surat apee yg takde baru dtg sini ambik kat aku ' depe buad budus jaa MALAH lagi ramai yg dtg ! ttbe ckgu masuk kelas , haa taw ponns na dduk tmpat masing masing . cikgu bagi aku masa na siap ken bende alah tho . aku jerit r ' okayy sape ta dpt m/s ( bla bla bla sampai lha 6 kertas aku sebut ) ' depe buad bodoh jea nan apee yg aku kata weyhh !' mcm aku ckp sorg sorg . nsb bek lha adee sorg jea bagi tumpuan iaitu Rina Kamalia :)


then aku kuar japp na g kelas 3S cuz maw hantar kertas apee tah . baru na langkah kuar kelas ttbe pulaks ade minah minah nyh cakap ' ehh aku ta cukup kertas , ehh SHANA tggu tggu aku ta cukup kertas arr !!! ' menjerit kat belakang kelas tho . grrr brrr -,- lagi panas haty nyh ! mcm sialan ! aku jerit balik ' lntak kau ahh ! sapee ta ckup kertas tho tanggung sndri !!!!! (!) '


skung tga meng-onl & ber-ckp dgn Boyfie aku , baru lha haty aku nyh suam suam siked . tapy kjadian nyh aku akan report kat ckgu Geo nati ! tggu r korunk aku gtaw !
JUST WAIT (!) grrr brrr -,-


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕