LeShana.
pandai ta ?

Tuesday, February 8, 2011 @ 9:35 PM | 0 Comment [s]


okayy sambung balik fasal sekolah tadi . adee lagi one more story yg aku na share nan korunk taw !' bukan senang naa tgk aku post cerita ken ken ken ? *angguk cepad (!) okay begini . masa nyh naa dekat balik dahh . aku , Mamee , Lin & Nurra sedang berguraw senda lha ken . nama nyee pon mau balik dahh , ber-happy lha kejab sebelum sambung kelas Agama . ttbe Sevahi dtg kat Mameee , dea kata


" ehh dahh berapa buku PSS yg awaks baca dlm bulan January ? " . terus Mamee lari kat kitaorg . okaayy dduk bincang dahulu nan aku , so na tipu bapeee nyh ? aku ta baca pape pon malah aku tak pergi jejak kaki pon kat PSS tho . so cne nyhh ? tanya Lin , dea mcm aku jugak lha , tnye Nurra , jgn harap na sentuh buku Fiksyen . Mameee pulaks lupaken saja pertanyaan tady , dea semestynyaa cam aku gak . So disebabken terpaksa , aku buad rasuah HAAHHAH (!) manade rasuah , dahh terpaksa so kitaorg menipu lha .


aku cakap aku baca 6 buku , Lin baca 6 buku , Mamee bca 5 buku & Nurra baca 6 buku , pandai pandai lha kitaorg na jawab nan Cikgu nati kalau kene pggl . Pape pon doa ken supaya kitaorg ta kene pggl . AMIN !'


piii asss : Sevahi , saya sayangss awaks . Diam diam taw !


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕