LeShana.
ambek kau !

Friday, March 11, 2011 @ 6:35 PM | 2 Comment [s]

click for full screen :)
HAHA ! ta fasal fasal betina nyh kene , ehee ~ aku mmg , sape kacau Boyfie aku mmg kene hentam terus , ta kira lhaa sape org tho . aku kesah apee kn ? bukan probs aku , law girl tho mmbe Boyfie aku ponns , lantak ahh . naty bkn aku yg kne tanggong ken ? AHAKS ! jahat beno aku nyh , tade lhaa sampay gitu , aku taw lha ciri ciri girls mmbe Boyfie aku , tapy yg betina nyh , haaa sah sah BUKAN mmbe dea ponns cuz smpat mntak knal lagy ? aku da mcm OMK ! OMK new word , that means Oh Mak Kau :DD erghh aku ta hot ponns masa na maki dea nyh , well aku nanye agak terpegun dgn permintaan dea itu iaitu meminta kenal dgn Shamin . aku cuma hot masa dea kata aku bajet bagus & cun & mcm mcm lagy , agak mara disitu ya ! kalau aku knal kau kn , da lama baling cat merah kat muka kau tho . ta sedar diri ! nama kat Fb ponns Adabiah Comel ! errghhh comel kea ponns kau nyh , budaks ? muka cm tahi ayam , nahh ambek ayad manis aku tho ! kasi cap 5 karang , mampuih terus ! gatay ponggong ya budaks ?


hey korunk , take ini sentence okayy ? mahu knal sama Boyfie aku ? bole bole TAPY dgn syarat lepasi aku dulu ? face to face mari :) saya ta suka awaks menggatay dgn Boy saya cuz saya TAK kacau boy awaks ponns . kpada yg single mingle , cari boys lain bole ? jgn na jadi bengong sanad kacau org yg dah dimiliki :DD


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕