LeShana.
batu api ya ?

Friday, March 18, 2011 @ 10:23 PM | 0 Comment [s]


ta sangka ade jugaks yg batu ape dlm dunia nyh ya ? ta faham betul dnan kau nyh budaks , why kau na aku putus nan Shamin ? tell me bro , why ? kau setakat laki , be gentlemen lha siked , tak kn kau jeles kod dnan hbungan aku with Shamin ? kata kawan , kawan ta makan kawan lha bro (!)' atau kau suke aku ? heh ? dari cara kau , aku da bole nmpak , even kawan-2 aku ponns kata kau MACAM suke aku , but ta conferm lagy lha kn , cuz law aku conferm tnpa soal selidik karang , law ta betul , aku menFITNAH kau pulaks kn ? ta fasal-2 gado besar-2an , hmmm -____- dgr cete kau dahh ade mkwe drjah 6 , really kea ? ta cukop sorg ke ? baru-2 nyh aku gadoh dnan Shamin , sbb kn kau taw ta ! menyampah aku ;'P Shamin inad aku suke kau ya ?


nape b fikir begitu ? nape sayangs ? Shana TAK PERNAH SUKA OR SAYANG mamat tho , saya ONLY sayangs kn Shamin Afifi Bin Zulkifli . dlm haty saya hanya ade awaks , haty awaks , muka awaks , nama awaks & mcm-2 lagy ttg awaks ! tiada nama org lain dahh dlm hal-2 bab cinta nyh okayy . awaks nyh cepad sanad terpengaruh dnan dea , kenapa ? kejam sanad kea saya nyh sampai awaks caye kat dea ? saya tahuu ramai kata muka saya TALEY na setia , but hubungan kita setakat nyh saya BELUM PERNAH curang lagy , awaks jnan fikir lain , please ? saya tana kita putus sbb kata org , kalau bole , saya na hbungan kita smpai kea Pelamin , mungkin bayangan saya nyh agak jauhhhh sanad-2 cuz kita masih F3 , panjang lagy perjalanan kita , tapy saya amad amad mengharapkn sebegitu , demi awaks , saya sanggup buad ape-2 sajee :DD saya TAK pernah & TAKDE niat ponns na menduakn awaks , inad tho !


Shana + Shamin Afifi = Forever :)


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕