LeShana.
buah apee ?

Wednesday, March 30, 2011 @ 10:44 PM | 0 Comment [s]


tajuk diatas menerangkan bahawa aku akan cerita fasal buah , bukan aku na details kn pape ttg buah , cume na story fasal satu kejadian nyh , sebelum itu ini bukan lucah okayy . hanya melawak :)



hemavani : Shana you suke buah apee ?


aku : buad anggur , nape ?


hemavani : buah tho takde . saya nak tilik you , i mean buku nyh ade ckp mkne nyee lhaa , example kalau saya suke buad oren , mksud nyee nyh haaa *smbil menunjuk buku tho


aku : ouh ! okay okay . buad apple lha :)


hemavani : ade ade . mksodnye you suke jalan-2 , tak bole dduk satu tmpat , suka buad kerja dnan cepad & prlukn kawan .


aku : ouh okayy .



terus aku pegy kat Lin & Mamee . ttbe Teah pulaks pegy kat Hemavani , Teah tnye lain , Hemavani tnye lain =,=



Hemavani : Athirah , you suke buah ape ?


Teah : buah ape ? you suke buah ape ?


Hemavani : buah apple , you ?


Teah : buad dada :DD



tergelak Hema dgr nyee , smpaikn heboh satu kelas ttg hal ini , aku kalau inad balik time nyh mmg na pecah perut lhaa kn , lawak gila ! HAHA ! nyh haa na gtaw , kelas aku mmg otak celcom -_____-


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕