LeShana.
if i could ,

Saturday, March 5, 2011 @ 12:20 AM | 0 Comment [s]




yahoo , exam sudaa beress meyhh . thumbs up everyone :DD




ape yg daa buad tak bole diputar balik . yeahh kenapa lhaa dunia ta sebegitu en ? kalau bole lha ken , aku da lama pusing balik time yg aku na lha ken . HAHA ! yg paling penting bole ta aku na pusing ken jam time pegy jogging kat Taman Polo ? bole takk ? tell me ! kata ken lhaa ya ! haishhh , saya mahu pegy balik time tho ! tak kira na jugaks ! ehee ~ bajet boleee . kenapa pilih time tho ? well , aku pegy jog kat Taman D.R. duluu , then lepas tho Taman Polo . masa kat Taman Polo nyh , manyak coup kod ! dlm haty aku , nape Shamin tade nyh ? ==' then aku & ibu aku jog lhaa , ibu aku jog dulu , aku kat jauh jauh belakang dea , cuz nmpak sorg ibu yg mcm muka Boyfie aku sajee , yeahh ape lagy mula mengusha kereta dea , tgk tgk adik adiks dea keluar , erghhh comel gilaa :) ttbe abg dea kuar , sapee ? Shamin lha ! wohooo tak sangke jumpa dea dlm tiba tiba ! ditakdirken ? HAHA ! yayaya kod -,-' tapy seyes happy gilooo time tho , dea tak perasan aku , maklum lhaa muka aku tak bersinar sinar bagai matahari lha katakenn , ehemmmm . dea ta tgk sekelilinh ponns , huhhh ~ jaga mata lhaa yea sayangs ? hah hah ? atau control macho heh heh ? ceyhhhh , so aku call dea , first first dea raba raba peha dea dulu *mencari handfon , bukan apee ya ! tamao tamao pkir lain deyhh . then dea angkat fon , aku mula bagi direction . aku kata pusing blakang , sikit lagi sikit sikit sikit , err memenatken , and ya akhir nyee muka dea terkejud tgk aku , excited lhaa konon . HAHA ! but yg worst aku terus blaa cuz i'm speechless . gave him a SMILE andd off for jogging :D ciann ciannn . mlm tho mula lhaa dea mengungkit aku na lari dari dea , ceyhhh ==' i'm innoncent okayy >_<'





mahuu time ini balik bole ? i know we can't turn time back to whenever we want . i wish it could be like that . if its happen THANK GOD :D semestynyee kiamat duniaa )):




back to the topic : harinyh habis MARCH TEST , semestynyee semua enjoy ? bagy org yg dahh habis periksa lhaa , bagy yg ta habis lagy saya ingin mengambil kesempatan ini utk mengataken padan muka lha : P . and lepas dahh exam takde dahh na pgg buku ken ? ehee ~ dahh faham sanad nan korunk . ehhh aku ponns apee kurung nyee enn ? tapee , exam bulan MAY kita pgg buku balik okayy ? sama sama kita mengejar mimpi :) and yaa mesty adee org yg sudaa dpt krtas exam , ken ken ? saya sudahh dapat tapi tabole na heboh heboh sbb apee ? sbb result saya belum kaw kaw lagyy okayy :DD


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕