LeShana.
sayur pulaks ,

Thursday, March 31, 2011 @ 12:18 AM | 0 Comment [s]


haa , post sblum nyh fasal buah kn ? skarang aku na story fasal sayur pulaks . HAHA ! seperti yg aku dah kata bukan na detail kn ape-2 fasal sayur , but cume melawak sajee ~ :DD


story nyh fasal Hemavani jugaks , jnan marah yea hemo hemo :) Al-kisah , tengah aku bersembang dnan Mamee , time nyh waktu Bahasa Malaysia , Sir memerlukn sorg murid utk baca petikan apee tah tho , belajar Komsas masa nyh . nama Hemavani dlm kelas aku , agak senang na tahu org nyee cm ne , badan chubby and of course wrna kulit coklat gelap , namanye ponns bangsa India , lagyponss korunk tgk muke dea trus bole hafal name , klau tak hafal name ponns takpe , dea mmg selalu memakai " nametag " *konon . So , Sir panggil nama Hemavani yg sedang khusyuk membuad kerja skolah lain , mmg na mampus minah nyh , wktu BM jugaks kau na buad keje lain ? mangkuk Bin Ayun betul lhaa kn -.- Hemavani yg sedang tatahu ape-2 nyh terus lhaa bangun sbb Sir panggil name dea , Sir suruh dea baca . muka dea dahh blurr , haa padan muke sape suruh ta concentrate kn ? ayoyooo , dea diam jeaa , mule lhaa gelabah . then Sir sebut lagy Hemavani a/p Sayakobi . me and Mamee was like Ouh Geeez , Hemavani a/p SAYUR KOBIS ?! are you serious Sir ? terinad pulaks , ehh nama bapak dea hampir-2 sama dnan sayur kobis lhaa , hampehh betulll -___-



one moree , but takde kene mengena dnan sayur okayy . begini , masa BM jugaks , Sir kata

" kelas korunk nyh semua comel-2 ....... ( lama lepas tho ) macam tahi kucing "

HAHAHAHHAHAH ! aku & Rina first daa bangga daaa , ttbe lak dea tmbah mcm tahi kucing , sampai hati Sir ;'(


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕