LeShana.
mondayyyyyy ,

Tuesday, April 19, 2011 @ 4:24 PM | 0 Comment [s]



hoyy kome , hari nyh hari jadi kita awww sbb tho kita buad cuti KHAS untuk kome semua yg dduk di Perak , EHEE ~ sila ber-syukurr ya :D *ini semua FAKE

--------------------------
enought dnan cerita diatas , aku nk story fasal smalam , hari nyh Selasa , so semalam Isnin , first day of school right ? mmg tk sonok , tapi bila smpai hari jumaat mmg best :D HAHA !'s sbb ape ? sbb keesokkan hari nyee cuty :))

waktu seni : saya suke sanad sanad ! suke SENI ! sbb cikgu seni mmg terbaik lhaa , ehh ehh terGarang antara semua , paling kejam nyh , ehem ehemm . sepatotnye hari tho kene bawak Benang Bulu Kambing , tapi 17orng tk bawa . hey nama aku TAK tersenarai okay . aku murid yg baik , tho fasal dgr ckp ckgu :))


ckgu suruh semua yg tk bawak tho baris kat belakang aku , mmg panjang benooorrr lha , name nye ponns 17 org . gila bapak semua muke mntak penampa :) HAHA , ckgu mmg hot gila tahap gaban ahh , aku tgk ponns wohhh takud bebenorrrr . tapi ade pulaks lhaa part dea buad lawak tapi klau senyum or gelak mmg kene habiss lha dnan dea . dea tgok aku , dea buad muka garang , " garang tk garang tk ?! " ' mata kanan dea angkat mcm The Rock thooo . HHA ! pastho aku gelak lhaa , gelak cm kambing , ttbe dea pukul aku guna pembaris getah . gila fleksible lhaa bende alah tho . tak fasal fasal aku kene , dea pukul skali kat tngan kiri aku cuz aku dduk sebelah kanan dea , tngan kiri aku hala dea . mmg kene habiss lha kan , katanya hanya main main , padahal gila kuad kod ! aku nak nanges dahh , tapi aku tahannn , tana nanges depan deaaa meyh . tk fasal fasal lagy skali pulaks aku kene , atas reason ape aku tatau lha weyh ;( haa ambek kau shana ! mengalir terus air mata nyh :(( waaa ! aku ttop muka aku guna tangan kiri Mamee . manja manja lhaa katakan :D ckgu pulaks pujuk aku , aku tk layan . terus dea kata tk jadi nk marah budak budaks 17 org tho lhaa . tapi sorg sorg kene pembaris thooo , PADAN MUKE ! yg tak tahan nyee bila ckgu buad contoh , dea pukul tngan dea guna bende tho , perghhhh aku yg terasa nikmatnyee , aku pulaks yg terasa sakitnyee , pelik tak ? adussss , sume gelak -___-




haaaaa , ckgu tnye lha sorg sorg asal tk bawak , ade sorg girl nyh ckp

GIRL : ckgu , Rina send msg kat saya dea kata bawak bulu kembang sbb msg tho dea tulis BENANG BULU KMBANG , saya inad kembang ckgu , mana ade org jual benang bulu kembang .

CIKGU : kamu tk pegy kedai kea tnye dea ade tk BENANG BULU KEMBANG tho ???!!!

GIRL : saya dahh pergy ckgu tpi org tho kata mana ade benang bulu kembang =='


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕