LeShana.
saba ya !

Friday, April 29, 2011 @ 4:43 PM | 0 Comment [s]


mahu tanya nyh , korunk penah tk minat or suke or addicted or obses kat ckgu boy or girl school korunk ? hey aku tnye bukan bermaksod aku ade minat ckgu Boy kat skola aku okay !

aku tnye sbb ade sorg budak India kelas aku minat sorg ckgu Boy nyh , yeahh msty lha ckgu skola aku .

aku rase bukan dea sorg sajee , banyak lagy kod --'

tatahu lhaa kenapa deaorg boleh kata ckgu tho Hensem + Comel == kenapa ehh ? bukan nak kutuk okay .


ckgu Boy : minggu depan saya takde lhaa .
Sir : hah ? kenapa tkde ?
ckgu Boy : saya tunang next week . tapi hari Jumaat saya ade .
Sir : ouh ! congraluation ! :DD


lepas jea aku curi curi dgr perbualan ckgu nyh , ape lagy terus aku cari India kelas aku tho ! fuhhh , sumpahh bukan aku sorg saje yg dgr , Rina dgr jugaks ! ape lagy kitaorg cari India tho , malangnyee dea kluar kelas . aduhh ! time ade story untuk kau lhaa , kau nk pergy jumpa Mister Tandas , grrrs .
lepas jea dea balik dari jumpa Mister Tandas , apa lagy aku & Rina panggil panggil nama dea ! HAHA , saja lhaa kan , nk bagi gempak sikit kitaorg jerit jerit . India tho ponns dtg kat kitaorg , kitaorg cakap lhaa semua semua thoooo , haaa ambek kau ! terus dea mcam org patah ahti jeaa aku tgok , bukan mcam MMG patah hati ponns !

For that India : saba jelhaa , tk main lhaa suke ckgu skola dohh ! pegy cari Boys India kat luar sana , MHAHA !


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕