LeShana.
OUCH for bites ,

Wednesday, May 25, 2011 @ 10:42 PM | 0 Comment [s]


setiap hari Isnin jea kelas aku ade Seni , wahh saya orang ber-seni tahu ? tatahu sudahh *perasan =.=

biasa lahh , budaks Convent mesty tahu kan sape gurunya ? HAHA , cikgu FAV saya tuuu :)

seperti yang sudah saya ceritakn kepada Boyfie tercinta saya tu and jugaks dilihat oleh khalayak ramai , saya dengan ini menceritakan semula ya ? bangga nyh :D

klau dengan cikgu nyh , ppppeeeerrrggghhhh janan main main woo . kalu main main saje takpe nyh main main sampai TERlebih hadnyaa mmg nak kene lah kan ?

masa dpt resault Seni , dea kata dea tak puas haty lahh .
First : kertas objektif mmg susah gila babi , so kesimpulannya mmg dpt ciput jelah .
Second : kertas lukisan , ouhh kelas aku mmg BERseni lahh sanad sbb diaorg buad dengan sepenuh hati *kata sebaliknya -__-

lepas dahh sume sume , dia marah sume sume tu , dia mcam tak puas haty lagy , sng sng dia baling semua kertas lukisan tu ! OMGeez (!) kertas aku pun jadi mangsa ? tak fasal fasal ttbe dea sebut nama aku , dia kata " aku ingat kau boleh buad lagy baik dari tu (mcam nyh la dia ckap) " so aku diam jelah , klau aku menjawab dia kata kurang ajar pulaks , ergh . redha jelahh =.= lama tu , dia dahh cool siked mulalah lawak jenaka dia yang meletop letop perut tu keluar , HAHAHAH (!)

akhir kelas , mahu pegy salam dia , ttbe dea tarik tangan kiri aku , dia gigit sambil berkata " cikgu suka gigit tangan orang , tambah Shana " hurmmmmm , Sakit lah jugaks . HEY ade kesan gituuuuuu .

korunk ade kea ? takde kan ? dah diam XD


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕