LeShana.
Sour 15teen with emotion-s

Sunday, May 15, 2011 @ 10:20 PM | 0 Comment [s]



finally i'm 15teen

ramai mengatakan SELAMAT HARI TUA , ouch (!)

aku dahh tua yeah ? tggu giliran kauorg pulaks aku kata tua bangkai :P

kalau aku dah tua means kauorg kecik kecik molek nyh kene hormat aku lahh kan ? HAHA (!)

------------------------------------------------------------------------------




pkol 12 tgah hari ibu aku bawak jumpe ayah aku kat Klebang Raya , alaa dekat dekat Jusco tho lahh , lepas jumpe ayah aku , kau tahu tak aku jumpe kembar ? alamakk , student ayah aku adee dohh (!) yang si Kembar tho Ya Allah , comel gila . dua dua skali senyum kat aku , HAHA . aku senyum balik *senyum itu sedekah :D ,
-- senyum , tak perlu kata apa apa :)) --

lepas tho Ibu belanja makan Chinese Vegetarian Food , yeahh fav aku :) suke kau tahu ? tatahu sudahh -,- yang penting HALAL . seperti biasa di Menglembu lah .

sampai rumah suruh Ibu bukak lappy , mcam mcam lahh alasan dea tana bukak . yang taley belah nyee dea kata na hujan nyh , tapayah lahh , karang ade kilat kangg , haaaaaa . padahal kat luar tgah panas terik weyh , tape saba jelah . mlm nyh Shana , suruh ayah kau bukak pulaks *mengharap

maghrib tho ayah aku balik , dea HONNN kereta nyee tho yang agak tak sedap bunyi nyee , hee . keje aku lahh yang kene bukak pintu , na mengharapkn adiks aku nyh jnan harap lahh . bila dah bukak nak masuk rumah , dea panggil nama aku . nyh msty kene angkat buku buku dea nyh , huu . seperti yang aku anggap mmg betol lah . ape lagy angkat ajelah *paksaan

bila dah angkat sume sume tho , dea suruh aku cari bekas petrol kod kat tepi rumah , aku cari TAK jumpe langsung , si Kucing aku nyh tak habis habis raba raba kaki aku , karang aku bagy penyepak gak kangg =,= aku fikir tho kucing kesayangan jea , tape tape .

aku cakap lah tak jumpe , dea cari terus jumpe kat celah celah pokok tho , dea kata " ayah inadkan dah 15tahun otak dah kembang , rupenyee makin kecut , HAHA " dea gelak gelak dnan ibu aku . perghhh terasa dohh (!) air mata na kuar dahh nyh , tahan tahan !

lama tho dea suruh aku cari CODOK , aku dahh blurr . na tanye lahh ape bende tho ? tapi aku diam jea buad buad pandai lah nyh :) padahal pegy belakang rumah aku nanges sorg sorg , waa (!) ape bende haram jadah thoo ?? mane lahh aku nak jumpe klau aku tatau bende thoo , WAAA :(( last last ayah aku cakap " shana , klau tatau ckap ajelah tatau , nyh na tunjuk pandai " masuk bilik nanges japp , then msg Boyfie aku , hurm dea busy pulaks , malas nak ganggu , nanges lagy :((

0830pm , muke tak madi lagy :)) na pegy tandas kene reject dnan ayah sbb dea na mandi TETAPI dea tgah tgok tv , hurm , pelik pelik --'dea suruh aku mandi blkang , ishh tana aku . so masuk bilik tatau kenapa mao nanges lagy , so let the Tears go :( sampai lah ayah aku habis mandi aku mandi . siap siap semua tho inad kan boleh relaks lahh gosok baju . ttbe ayah aku panggil aku suruh aku potong kuku dea , alaaa nak manja manja dnan Birthday Girl lahh katanya *menyampahhhhh :P ibu aku tak habis habis suruh aku cuci tangan adik . huhhhhh -,-

masa tgah gsok baju ayah aku dtg lagy bawak baju keje dea 3pasang . hurm , kene gosokkan lah jawabnyee . dah siap sume sume , ONLINE (!)

pee ass : yeahh , the WORST birthday ever , hoping to get MUCH better :(


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕