LeShana.
cinema mari ,

Thursday, June 2, 2011 @ 3:01 PM | 0 Comment [s]

semalam kita pegy tengok cinema tau , bukan tengok cinema , tengok movie :)


movie : Pirates of the Carribean
date/time : 010611 / 0315pm
accompany by : student ayah , ayah of course and abang :)

sepatutnya lah kan , aku pegy tsyen hari Rabu tu tapi dsbbkan ayah mempelawa aku untuk pegy tengok movie , sape tana kan ? engkau tana ? nampak benorr menipu nyee , HAHA

Tusyen pkul 2 , klau ayah aku smpai SEBELUM pukul 2 , aku dapat lepaskan diri untuk join ayah , tapi kalau SELEPAS pukul 2 , mmg kene pegy tusyen lah jawabnye , maklum lah ibu aku TAK sporting bab bab cam nyh , dia lebih suka anak anak nya mencari ilmu dari merayap , suke tak suke , Ibu aku tu -__-

Lama gela tunggu ayah aku nyh , last last dia sampai jugaks kat rumah nyh , YAHOO tak terkata haty nyh *haty mana boleh cakap ==' . Time nyh muke dah mcam haram ? sbb aku siap pkul 11 , mmg excited lahh siap awal awal , padahal kene tggu lagi 2jam , erghh . Ibu aku dahh bising , dia tak kasi aku pegy . takpe lah , slow talk dengan dia kejap . akhirnya , dia lepaskan aku HAHA , tenkiuuuuuu :)

First pegy pejabat dulu . Second pkul 0255pm cam tu baru gerak pegy Parade . kenapaa pegy Parade jugaks bapak ? aduhh , nsb baik Domo banyak disitu . HAHA sampai jea kat Cinema tu , waduhhh Si dua student ayah aku yang TERcomel tu ade awwwwwwww :-) saya ikut ayah bukan sbb nak menggatal ya , hanya sbb nak enjoy tengok movie . tapi dahh Dua mamat tu asyik tengok plusplus snyum jea , lalu kea ? senyum balik lah jawab yerr . bak kata Malique , senyum tak perlu kata apa apa :-D

sebeul masuk Cinema , teman abang beli Creape , kiranya bukan teman lahh , sbb aku pun nak jugaks bende tu ;-) then tepat pkul 0315pm kitaorg masuk , sumpah ramai gila student bapak aku nyh . tapi yang penting diaorg bagi laluan untuk aku , Lady's first :-)

part yang paling memalukan apabila dah bay tiket dan kene tahan lepas tu . mcam penjenayah la pulaks ? first time kene tahan sebab bawak makanan luar masuk . aduhh , malu gilaa doh (!) depan student bapak aku , ayah aku ckp haa tangung sendiri . yee bapak , anakmu tanggung sendiri nyh haa .

Pengawal : Sory la adik . Bos akak kat dalam . Kalau takde bos dah lama akak lepaskan . nanty dia dah keluar, akak bagi masuk . sabar jap .
Aku : ouh , okay *senyum :-)

lama tu , bos dah kluar , dia bagy masuk dengan syarat simpan mkanan tu dlm beg aku . aduh , nak tanak , kene lah pecah pecah kan dah penyet penyet kan bekas tu smpai muat beg aku . kau tahu tak Creape ade dua dlm beg aku yang agak agak menunggu masa untuk dimakan =,= bila dah masuk , ttbe pulaks lah beg aku buat Flip , haram ahh . habis jatuh dua dua Creape tu , suda lah aku tak ZIPP , mmg mampus kalau abg aku tau . smpai tempat dduk , aku dduk tengah :-) abang kiri , ayah kanan . depan belakang student ayah . Si comel dua orang tu depan aku , nak jea aku bagi kaki nyh , HAHA bila abang dpt tau , dia kata redha jela , takde rezeki lah tu . nsb bek ade PopCorn ;-D

----------------------------------------------------

video


every story must have a lovely couple right ? setuju tak ?

bagy cerita Pirates of the Caribbean ini , Philip and Syrena mmg deshummmm HOTT (!)

sumpah comel gilaa gilaa diaorg nyh , plus Syrena mmg comel :-) sayang muke dia tuuu .

----------------------------------------------------

| I'M A FAN OF YOURS , ASTRID BERGES FRISBEY :-) |



Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕