LeShana.
i mean it when i said I HATE YOU

Sunday, June 5, 2011 @ 3:20 PM | 0 Comment [s]

*MESSAGE*
|
|
v


\K.e/
k.e nak Shana tahu k.e akan tggu Shana sampai mati =]
i miss you Shana ♥

\Shana/
kenapa k.e buat semua nyh kat Shana ? Please let me go =[

\K.e/
1. k.e syg shana
2. shana je bleh bimbing k.e
3. k.e nak tebus kesalahan k.e
biarlah shana nak benci sekuat mane kat k.e
di hati k.e only SHANA je
andaikanlah tuhan beri k.e pluang utk undurkn masa..k.eakan undur msa kita kpel..k.e aknprbetulkn ksilapan k.e..k.e akn mbhgiakn shana..k.e tak akan buat shana sdih wlaupn 1 hari pun..k.e btol2 syg kt shana..wlupun shana ade laki lain..k.e akn tggu jga..SHANA INGAT PRKTAAN INI K.e AKAN TGGU SHANA SMPAI MATI..

\Shana/
K.e , ayat tu semua yer tipu jea . shana dah TAK pecaya ayat ayat manis boys . lepas ape yg dah trjady kat shana , jangan harap nak dimaafkan . k.e sama jea dengan boys lain ! Harapkn muka jea , prgai rupa setan . ingat shana boleh trgoda lagy dnan ayat ayat manis k.e ? Sory lah . shana tak bodoh nak cayekn boys mcam k.e lagy . dulu mmg shana bodoh smpai TERlanjur pecayakan k.e .k.e tak penah bahagiakan shana , k.e dah banyak kaly sakitkan haty shana ! shana tau k.e boleh cintakan girl lain , sbb haty shana dah takde tempat utk org lain selain Shamin ! jangan tggu shana :-(

\K.e/
Tu bukan ayat manis shana..tu mmg betol2 dari hti k.e..mne shana thu prgai k.e mcam boy lain? jhat sngt ke k.e ni?..ohh so makna nye, k.e suruh shana sembahyang maknanye tu perbuatan jahat la? shana , k.e thu k.e salah...beri k.e 1 peluang lagy..shana, k.e btol2 sygkn shana lagy..k.e akn tggu shana smpai ble2..biarlah shana nak kata k.e gle kea ape2 pun..

\Shana/
Sbb mmg k.e mcam boys lain ! takde bezanya ! shana dahbnyk kali coup dnan boys mcam k.e ! shana ingat bila coup dnan k.e , shana boleh lupakn masa silam shana dengan EX shana , tapi k.e lagy buat hidup shana menderita ! bila dah ptus , lama tu mula lah mintak coup balik ! k.e jangan nak masukkan hal agama ! shana dah tak nak kat k.e ! sampai bila bila pun ! shana dah bahagia dengan shamin ! shana tak perlukan ssorg utk tggu shana , tambah org yang shana benci ! shana BENCI k.e !

\K.e/
shana ingt msa first time k.e msg..shana ada kata shana nak off fon sbb nak study utk bbrapa mggu tpi shana bohong k.e..shana kpel dengan laki lain kn..tpi k.e bleh maafkn shana..knpe plak shana x bleh?? x niat pun k.e nak sakitkn hati shana..SUMPAH shana..

\Shana/
masa tu pun k.e ade coup dnan girl lain kan ?! jangan nak tipu la ! k.e ingat lagy bila dah break , kita coup balik dlm masa beberapa jam jea , itupun sbb k.e kesiankan shana ! ape nama nya tu ? cinta atau paksaan ? k.e ingat lagy masa kita dah ptus , shana call k.e , tapy k.e dengan suka nya menyakitkn haty shana , terima kasih banyak-2 . k.e ingat lagy masa k.e cakap nak tggu shana pdahal k.e coup dnan girl lain ? siap buat relationship lagy kat FB . ape tu ? tak kea banyak lagy yg k.e dah buat klau dibndingkn dengan ape yang shana dah buat !

\K.e/
mana ade k.e coup dnan girl lain..k.e kpel dnan shana sorg jea..ade bukti kea pun k.e kpel dnan girl lain?? tu mmg ikhlas shana k.e mnta kple balik..bukan paksaan..k.e tau slah k.e psal call tu..k.e btol2 mnta maaf psal call tu.. psal FB k.e tak pkai FB masa tu.. FB k.e kwn k.e yg pkai..nama dia amir syawal..bnyk sangat kea ksilapan k.e??

\Shana/
mmg terlalu banyak ! shana dah tak kuat nak hadapinya lagy ! dah la k.e , terlalu banyak DRAMA dlm hdup shana nyh . jangan ganggu shana ! klau boleh DELETE nom shana . shana dah tak larat nak layan k.e . lagy dilayan , lagy sakit haty nyh ! BYEE ! One more thing , SERIOUSLY I HATE YOU ! shana menyesal cintakan k.e duluu :-(

\K.e/
k.e tahu tu sume kata2 shana..tapi dlm haty shana..shana masih cintakn k.e..k.e dah berjanji dgn diri k.e..k.e akan dptkn shana balik wlaupun nyawa k.e tergadai..smpai mati pun shana bnci k.e..dlm haty k.e, k.e syg shana..k.e akan bhgiakn shana satu hari nnti..This my promise to you..Hope hppy dngn your boy.. :-)

\Shana/
shana tak cintakan k.e lah ! tu semua dtg dari haty shana ! takde perasaan sayang kat k.e ! nyh cinta lagy lah takde ! klau benci tu mmg banyak ! k.e tlg lah jangan perasan . shana benci k.e ! lantak lah k.e nak tggu or what ! promise k.e tu hanyalah seketika ! shana boleh bet , k.e akan coup dengan org lain satu hary anty ! dlm haty shana , hanya ade shamin ! dia lain dari yg lain ! dia tak pernah sakitkn haty shana mcam k.e ! dialah yang shana sayang AND cinta ! takde org lain dah ! teruskn lah dengan angan angan k.e , sbb ae yang k.e kata tu SATU pun tak betol !

\K.e/
oraitt..smua laki tak perfect shana..ingt tu..k.e terima cabaran shana..kita tgk angan2 k.e mng kea x..atau shana akan merana bila kpe dengan shamin..

\Shana/
REMEMBER THIS WORDS -> aku tak kcau hbungan kau ! kau jangan kcau hbungan aku ! klau aku ptus dengan dia pun , jangan harao aku nak kat kau balik ! aku mmg kejam ! cukuplah aku buat baik dengan kau selama nyh !! kau dah sentuh hal aku ! hbungan aku ! mmg lepas nyh kau tak kan pernah nampak kebaikan aku ! kau jangan harap aku akan contact kau lepas nyh ! BYEE ! org mcam kau mmg tak patot hdup bahagia (!)

\K.e/
MAAF sbb tadi.. k aq harap shana bhgia..jgn lh marah2..k.e happy bila shana hppy dengan boy shana..maaf skli lagy..k chow~ :-)


----------------------------------------------------


AKU BENCI KAU SELAMA-LAMA NYA (!)


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕