LeShana.
me :-)

Sunday, June 5, 2011 @ 2:53 PM | 0 Comment [s]


lama tak tulis fasal diri sendiri , post kali nyh aku nak introduce sikit Biodata aku :-)

sebelum tu , klau kauorg TANAK tau , takyah baca . utk lagy senang , kau nampak tak belah kanan window ini ? tanda (X) tu ? dijemput tekan :-)

------------------------------------------------------------------------


My name is Shana Binti Shamsollizan ( nama dlm IC nyh )
->Penah sekali , tahun nyh laa , first day cikgu Pagi , COI ! dia ingat nama aku tu orang India ya ? faham tak ?! India tu , ergh . sbb name Shana dia tak pernah dengar kod ==' tu fasal dia ingat nama aku tu India -,- yang penting nama aku lain dari yang lain , kau ade ? takde kan ? dah SHUHSS

Sour fifteen
-> 2011 will be my BLASTing year , YEAH pmr of course , tanpa disedari umur aku dah 15tahun , nak bangga kea umur dah meningkat ? haaa ?

SMK ST BERNADETTE's CONVENT, Batu Gajah
-> aku student disitu , dari skolah rendah lagy , ohoo . yang pelik besties aku sekarang tidak pernah ku temu semasa Primer school =.=' so how can we all meet ya ?

fav Food
-> LAKSA will be nom ONE (!) aku suke sesangat laksa nyh , paling suke laksa Ibu aku masak lah , jiran aku kata mcam Laksa Siam , tu yang special tuu , uwwww . lapar pulaks bila sebut Laksa nyh , guuuuuuuuuuuuuuuuuu

fav Drinks
-> SKY JUICE :-)

Besties name
-> Saya mempunyai rmai kawan TETAPI yang paling special punya or I mean BFF ialah Myra , Rina , Teah , Lin and Mamee <-- aku sayang sesangatttttttttttttt kat diaorg tahuu ? taktau sudahh , grrs -,-

Rase nyer tu jea kod yang kauorg perlu tahu ? sbb klau bgitau yang lebih mendalam , lain mcam pulaks ? ade masa aku buat Biodata Family and kekawan aku pulaks yaa ? ByeBye =]




Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕