LeShana.
Security :-)

Sunday, June 5, 2011 @ 9:25 PM | 0 Comment [s]


pegy mane mane jea , aku sentiasa dikelilingi dengan pengawal , Omputih cakap Security :-)

kau ade ? takde kan ? HAHAH , bukan nak kata ayah aku upah org , takde lah . aku tanye pengawal tu , dia kata kerja sambilan .

nak tau sape gerangan tu ? adik aku lah , grrrs . Si Sorfina tuuu =,='

Dia nyh , klau pegy mane mane jea , kalau ade aku , mesty sebelah aku jea . tak dia abang aku lah .

SETIAP kali ade Boys mcam usha usha aku , dia mesty orang First yang nampak wlaupon Boys tu dekat sejauh mane pun -__-

mula lah dia jalankn keje dia sebagai pengawal . example :
klau Boys tu kat depan aku , dia akan pegy depan aku ,
klau belakang aku , dia pegy blkng aku ,
klau kiri , dia pegy kiri ,
klau kanan , kea kanan lah dia .

sambil dia berada di sekeliling aku , sambil tu lah dia tengok balik Boys tu . oww main mata katanya :-) dia nak tngok lah mata Boys tu dah pegy kat girls lain or masih kat aku , selagy kat aku , slagy tu lah dia akan berada kat skeliling aku .

dlm masa yg sama , aku rasa cam menyampah . nak tau kenapa ? sbb dia tak hbs hbs cakap
" mamat tu tengok kau lah ! ishh nak kena nyh . kau jangan nak tengok dia balik ! " ,
tak fasal fasal aku yang kene marah ? takpe lah . asalkan adik aku nyh jaga aku , HAHAH

it suppose to be , Big sister jaga Small Sister tapi klau aku dengan adik aku nyh , terbalik sikit -,-


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕