LeShana.
Teluk Intan ,

Saturday, June 11, 2011 @ 3:21 AM | 0 Comment [s]


hang out Teluk Intan dengan abang and ayah sumpah B E S T :-)

0630am - wakie wakiee , siap pegy jog dengan kawan setaman . dari rumah sampai Petronas kat Perdana . kawan setaman aku nyh mmg lah nmpak sangat tak penah ber-jog , ptot lah diaorg ajak aku , ergh . Now baru aku faham kehendak kauorg , HAHA . lepas nyh tak kan aku terkena lagy , hehe . yang best masa sepasang Love Birds nyh fight sambil jog , HAHAHA mmg muke tak malu betol diaorg tu , kawan aku jgk kan ? =,= last last diaorg dah oenat gila , so terpaksa stop kejap kat Petronas tu , tetiba ayah aku dtg ambk aku balik . aku tinggalkan diaorg cm tu jea , tape korunk ta kan sesat kan ?

sampai rumah , dia suruh siap , igtkan ape lah tady , rupe yer dia na bawak aku pegy tempat keje dia , aku tatau sbb yer . kene cover muke lah hari nyh jawab yer . sbb ape ? sbb kat tempat keje ayah aku tuu , SEMUA student yer Boyssssss . bila sebut Boys , dlm haty nyh mengharapkan yang comel , AHHAHAHAH tade lah . memain jea tu , tapi ade lah sikit sikit , ta banyak , hee ~

sampai giat , aku dduk mca tunggul jea kat pejabat . Bosan tao tak ? ergh , bila ayah dah siap keje dia , tgh hari tu bergerak pegy Giatmara Ipoh kejab and terus mara ke Giatmara Bagan Datoh . sumpah tak best sbb aku dduk dlm kete jea masa perjalanan tu . smpai Giatmara Bagan Datoh , ayah aku kata pegy kantin lepak situ , ayah nak jumpe kwan jap . Okay fine , ingat sekejap lah . rupe rupe yer lama gila . nsb baik ade abg aku and Teman Setia utk msg <-korunk dah save hidup aku :-)

after that , pegy Terengganu lepak lepak dengan ayah and abang . SUMPAH wa kata , best gila ! tapi yg ta best , ayah aku tana belikn aku Flipper , huuu . sedih tao ? bodek dia dia dia dia dia , tak berhasil jgk . Tape , maybe next time aku dpt =>


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕