LeShana.
Is it ?

Saturday, July 9, 2011 @ 8:43 PM | 0 Comment [s]


bila usha blog org -->
WAHH nak post something jgk lah !
bila tak usha blog org -->
hurm , ape na buat nyh ? BLOG ?

---------------------------------------------------------

bila post diaorg best -->
EHH ! boleh jadi topik utk dipostkn kat Blog aku nyh ! pandai jgk pemilik blog nyh post ;-) na baca post yg lain lah pulaks !
bila TAK best post tu -->
ape la kejadah dia merepek nyh ? ape kau ckp wey ?

---------------------------------------------------------

bila post tu ngutuk ssorg yg hampir2 same dgn attitude kita -->
dia nyh kutuk aku ke ape nyh ?
bila post tu puji ssorg yg hampir2 same dgn attitude kita -->
EEE~ malu yer . jangan la puji , kitew biase2 jea ( pdahal dlm hati , " puji lagy bley ? " ) *perasan

---------------------------------------------------------

bila blog ssorg tu ugly -->
perlu diberi lebih perhatian kat blog nyh , buruk bebenorr . sakit mate jea aku tgk , RUGI aku usha blog nyh .
bila blog ssorg tu pretty -->
pandai gile org nyh edit ! pemilik pun cun , mmg padan la :-)

---------------------------------------------------------

bila tgk boy/girl yg lawa/hensem wall kat FB dia ttg blog d'owg -->
WAHH nak tekan nak tekan lahh (!) lawa tak lawa nak tekan jgk !
bila tgok boy/girl yg hodoh wall kat FB dia ttg blog d'owg -->
na tekan ke tanak ? kene fkir sepuluh kali baru tekan , kang klau tekan buruk plak . If ta tekan menyesal tak sudah . mane satu ?

---------------------------------------------------------

manusia sekalian , adakah ini anda ?
Shana says Ini mmg saya :-) HAHA ,


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕