LeShana.
KRINGGGGG

Saturday, July 23, 2011 @ 2:54 PM | 0 Comment [s]

Dalam mase sebulan mesti de jea beberapa hari aku akan late pegy sch . So untuk m'elak en perkara tu b'ulang lagy . Ibu dah FADEUP sangat dgn kelambatan aku ke sch , die mengambil keputusan utk membeli Jam Loceng . Lawa tak lawa , aku kene terima jgk -,-'


Walaupun kadang-2 kau nyh agak menjengkel kan dan menyakit en haty sb telah mengacau mimpi-2 indah aku , aku tetap akan tahan nafsu aku untuk baling kau jauh2 ke dinding . Dinding , kau saba auw . Habis sch tahun nyh , aku balik Loceng nyh kat kau , kau tggu jehh yeah -,-'


#KBye


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕