LeShana.
Friend like her ,

Saturday, August 6, 2011 @ 4:42 PM | 0 Comment [s]

Mendapat seorang kawan yang mcam HARAM jadah memang senang (:
TAPI
nak dapat yang setia dengan kita senang ?

-----------------------------------------------------------

Okay , maybe nyh tade kene mengena , but kalau dapat kawan yang kaki kencing amcam ? maksod aku bukan suke kencing la der . Suke tipu meyh . Suke tak ? BF aku sendiri tak suke aku tipu , lepas satu kejadian yang aku taley na maaf en diri aku sendiri , sumpah aku tak en and tak nak tipu sesape dah . Yaa saya sudah bertaubat untuk menipu orang #macamkakitipusajekan?

Aku ade seorang kawan nyh , kire macam BFF aku la en . Tapi tu sume dulu punya status , sekarang status kitaorang musuh , faham ? Okay begini , banyak yang telah dia tipu aku . walaupun aku tau , aku penah pinjam Hfon kau buat sementara . Bila kau kata kau na tarik balik , kau tau tak perasaan aku macam mane ? Nasib baik aku ade kawan yang faham keadaan aku . Kau ingat kau boleh buat hidup aku menderita dengan cara tu ? Kau silap ouh (:

Yeah , aku tau bahawa ' Kau tahu kelemahan aku ' . Dengan ape ? Dengan menjauh en diri aku dengan BF aku . Itu memang salah satu yer . Pandai jugak kau memikir yer en ? Ade otak pulaks kau nyh . Takpe la , atleast aku tak tipu tentang hubungan aku dengan BF aku yang betol-2 REAL . Mungkin pembaca Blog nyh agak agak tak faham , korung nak faham jugak ? Boleh boleh boleh . BF aku memang wujud TAPI BF dia tak wujud walaupun dia kata wujud , faham dah ?

Jejaka jejaka yang kau kata gilagila en kau dan yang sedang kau bercinta itu semua aku tak pecaya . Sbb aku tau tu sume menipu saje :) Perlu ke kita tipu ' Ade orang suke kite ? ' , perlu ke ? Nak sngat orang gelar kau ' HOTSTUFF ' ke ? Aku tak kata laa aku nyh Hotstuff bagai bagai tu , just be yourself . No matter if there's no one loves you , but someday your true ones will find you . Jodoh di tangan Allah , ingat tu :)




Kau listen sini , Percubaan sedang berlangsung dan PMR bakal tiba . Puasa sedang dijalankan . Kau faham tak maksod yer tu ? Maksod yer , AKU TANA GADUH , dah puas haty kau buat hidup aku menderita ? Dapat kawan mcam kau memang patot dibuat begini . Seronok tak dapat kawan yang tikam belakang ? Aku buat mcam nyh sbb nak balas dendam kat kau SEBAB kau dah tikam belakang aku dengan BFF aku last year . Seronok ? And jugak sbb kau try nak pisah en aku dengan BFF aku sekarang AND JUGAK ADE BANYAK LAGY SEBAB YER (:

Cukuplah dengan penipuan anda , BE REAL lahh . Thankyou ♥


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕