LeShana.
BELAJAR SECARA ONLINE

Monday, October 3, 2011 @ 12:17 PM | 0 Comment [s]

lame gileeee tak update Blog nyh , online apetah lagy lah . Tade mase nak ber-online and ber-blog nyh . Kau tahu keje aku ape sekarang ? Sepert post yang lepas , aku dah kawin dengan buku-buku dalam bilik aku nyh , banyak laki aku auw . Kaum Hawa bole kawin satu je kan ? Aku tak . Aku ade banyak laki . Sampai tak terkire dibuatnye . huhuu -,-

Selama sebulan aku belajar belajar dan belajarrrrrrr . Akhirnye sampai jugak hari-hari yang ditunggu-tunggu oleh semua student f3 . Kau nak tanak , kau kene ambik jugak ! Kau nak lari , pi jauh-jauh . Kalau nak online tu boleh , nak sambil belajar pun boleh . Nak tahu aku belajar kat mane di laman web nyh ?

TEKAN TULISAN INI !!

lepas tu keluar la website nyh ,
then korunk tekan ape yang aku bulat MERAH dlm pict nyh


Tunggu dia loading dulu , then tekan subject ape yang korunk nak .

P/S : ade untuk F4 and F5 punye jugak tau ! Bergunee nyh :)


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕