LeShana.
Old people,

Tuesday, October 25, 2011 @ 2:26 PM | 0 Comment [s]

Tadi pergi makan for lunch dengan ayah. Oh ya lupe, aku di Pejabat ayah. HAHA. So banyak masa aku lepak dengan diaaaaaa jek. Diaaaaaa tu ayah aku tahu. Aku sayang ayah aku . Sampai je kat kedai makan tu, nampak gila ramai manusia. Patotlah, waktu rehat time tu. masa tu pukul 1255pm. Memang patot la banyak, dahla makanan kat situ, perggghhh sedap oh V_V Ayam goreng dia memang kawkawww punya. Memang sedap lah! ;) Masuk kedai tu terus aku beratur belakang ayah aku. Sambil tu aku pgg pinggan dan tangan kiri aku pegang baju ayah aku. HAHA, aku takot dia hilang. Dah amik makanan ape semua. Ayah aku pegi kat tempat air tu, dia hantar aku kat situ. Dia kata " Kamu cakap kat pkck nyh, ayah nak teh 'o' ice and kamu nak ape, kamu mintak jea, ayah nak makan, meh sini pinggan kamu tu "

WAHH senang je dia kan? Nasib aku baik time tu ^^. Aku pun tunggu lah. Last-last pkck tu tanya:

Pkck : Kamu duduk mana?
Aku : Saya duduk Batu Gajah, pkck.
Pkck : Tu ayah ke abang?
Aku : Ayah lah.
Pkck : Oh, boleh la pkck ngorat.

Aku buat-buat tak dengar. Dan tepat pada masanya dia bagi minuman yang aku order tu. Fuhh, nasib baik ooo. Kalau tak aku taktau nak cakap ape. Sumpah aku speechless masa tu:O. Bukan nye aku tergoda ke bangga ke, cume terkejot. Dahla umur dia nak dekat 60+. Gilerr betol lah.



Pakcik, maafkan saya, saya tak terima :3


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕