LeShana.
Buddies saya!

Thursday, December 15, 2011 @ 2:42 PM | 0 Comment [s]


Assalammualaikum dan salam satu malaysia.

Hari nyh aku nak memperkenalkan buddies aku. LOL macam takade post lain je kan? Bhaha, hati aku tergerak pulak nak buat lepas tengok Rina Senget punya blog. Ada nama aku, tuw yng penting. Disebabkan aku dah sebut mangkuk nyh punya nama, biar lah aku teruskan pasal dia. Ha aku nak kutuk dia dulu, aku benci kau sebab kau tinggi bila pakai kasut tinggi *tetibe. Rina bebeh, aku sayang kau, ecece cepat nanges cepat. Kau nyh jenis pelawak, bila dengar je kau cakap bende merepek mula lah nak tertanggal sependa aku. Bhaha joke joke. Btw, dah maju kan kau pasal blog nyh, blog tu bukan main pakai blogskinS kan. Kantoi weh kantoi, bhaha. Bile lepak dengan kau mule lah kan aku nak naik kan bibirrr je, bibir mu seksi *tetibe.

Second, mimi. Oyeh, nyh yng paling heartsecret. Paling jaga secret minah nyh. Ade pape je, dialah orng pertama aku bgtau. Then aku taktau lah kenapa aku ego dulu kan, sori eh kawan, aku sayang kau. Aku tau sekarang aku kat Phil. Kau mesti rindu msg-2 aku kan? Yela kan, aku kan selalu msg kau. Pape je, kau bgtau aku. 3minggu aku takda, mesti rina pengganti aku. Aku tau dah :D

third, lynn. Lynn nyh penjaga kucing aku. Comel kan dua2 anak bulu aku tuw kan Lynn ? Pfft, ibu aku bagi duit nanti, banyak punya, jangan risau ada bonus untuk kau. Bhaha, sori weh sebab aku takcete kat kau satu story tuw auw. Tapi kau dah tau kan? Alaa takpenting pun kan. Tapi sebagai buddies memang penting untuk kau, hihi. Kau suke naik angin, sampai aku bole buat BBQ atas kepala kau tuw :) bhaha joke. Yang pnting, kau suke msg aku bile tengah sedih kan, tapi aku takreply sebab krdit aku tarak deyy. Kalau aku de krdit aku reply. Sori sebab aku takjadi teman kau bila tengah sedih. Aku sayang kau darla.

Forth, Myra. Myra nyh aku kadang2 pelik dengan perangai dia. Yela aku tak katam lagi dengan perangai kau tu. Aku suka tengoh sempoi kau tu bila tengah happy. Merepek je kan. Bila dengan Lynn, ha habis pakat dengan dia, bukan main nak keje kan aku. Sayang kau.

P/s : Aku update post nyh pakai hfon. Slah silap aku, sori auw kawan. Muah sikit :*


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕