LeShana.
Here In Philippines.

Sunday, December 18, 2011 @ 7:09 AM | 0 Comment [s]


Assalammualaikum dan salam satu Malaysia.

Esok 18/12 malam aku gerak gy Airport kat Manila. Flight aku 19/12 pkul 11 pagi. Rase sedih gilerr nak tinggalkan Philippines nyh weh. Aku dah ngam dengan sepupupapat aku tetibe nak balik. Sepupupapat aku siap kate 'I'm gonna miss you cousin' faham tak macam mane aku rase masa tuw? Dala dia cakap suara sedih nak menanges, dala dia tembam, comel pulak tu. Eee

Kay, biar aku cerita hidup masyarakat kat sini. Barang kat sini diowng lebih gemar memakai dalam paket. Comel gila weh paket dia, comelll! Dala murah2 segala2nya. Kalau aku nak dapat satu barang tuw mesti aku convertkan harga dia ke Ringgit. Sb apa? Sb aku nak tunjuk la kat Malaysia mahal, mesti dapat. Hihi

Kenderaan kat sini. Fulamak, kau nak pakai apa pun boleh, takda lesen pun bole. Polis sporting maa. Satu motor 3-4 org boleh naik. Kat jalan raya semua orng bersabar weh. Terbaik xD

Mamat kat sini Ya Allah comel weh, comel! Dulu takda sekor pun, skg ramai. Even mamat yng jual ayam goreng pun errrrr tergugat iman aku. Bila senyum, cair weh cairrrr :3

malam nyh sepupu aku dari Manila balik for Christmas Holiday. Ceyt, time aku nak belah lah dia balik. Tau2 je aku nak bodek barang kan. Dia chubby gila and bila orng tegur dia chubby ke gemuk ke, dia akan kata 'No Shape But Have Brain' dia memang pandai pun, jealous aku.

p/s : Update guna fon.


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕