LeShana.
It's a tired day !

Thursday, December 15, 2011 @ 11:19 AM | 0 Comment [s]



Haii. Sori lerw aku tak cerita moment aku kat Philippines nyh. Bukan ape, aku just M-A-L-A-S. And lagipun kalau aku updates pasal nyh, mesty korunk taknak dengar pun kan. Bhaha, So What? Siapa punya blog nyh? Opah kau, tidak kan?



Flight aku jatuh pada tarikh 30/11/11 pukul 630am. Tau tak aku gerak dari rumah ke KLIA pukul bape? Pukul 9malam macam tuw. Sampai pkul 12 lebih macam tuw. Perghh boleh bayang tak berapa lama aku duduk dalam KLIA tuw? Aktiviti ayah dengan abang aku apa lagi. Tido lah kan. Lepas tu mak aku pulak then adik aku Sorfina nyh. Yang tak tidur aku dengan Shahril. Yeah, jadi makGuard. Bhaha, lama gila, selama aku tunggu pkul 5pagi sebab pkul 5pagi gate untuk ke Philippines open. Sementara tunggu nak open tu aku onl lah sambil message.

Dah pukul 5 gerak lah kami semua ke gate nak letak barang and blablabla. Aku masuk tempat nak scan orang supaya nak tengok lah ade bawak barang bahaya tak. And time aku kene scan lah kan bende alah tuw bunyi TETEEETTTTT. Yeah macam penjenayah je aku rasa weh. Aku ingat aku de bawak pisau ke ape, rupe2nye fon punye pasal. Fon aku kat poket. Tak bole letak dalam poket meh. HAHAH , malu gilaaa XD


Dah pkul 6 macam tuw naiklah flight. Tunggu sambil tengok pramugari diaaa WAHH lawa gila, cun melecun bebeh :)

Sampai Philippines pkul 10 pagi macam tu. 3 jam 45 minsMalaysia ke Philippines. Then nampak lah sepupu aku tengah tunggu kat luar. Naik bas ke rumah opah aku nyh mengambil masa selama 8 jam. Pergh bontot krammm. Bhaha, sampai rumah opah aku pkul 9 malam macam tuw. mandi then tido terus. It's a tired day !

p/s : Abang and ayah aku tak ikot. :D


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕