LeShana.
2012.

Saturday, January 14, 2012 @ 12:50 PM | 0 Comment [s]



This year 2012. Aku buat azam baru , nak blaja elok-2, nak ikot jejak abang aku lah katekan. Dia kate keputusan PMR yng menentukan dua hala tuju. What does that mean? Mahu stay Convent or masuk asrama . Hurm , abang aku kate better lah masuk asrama sb lebih menjaminkan mase depan. Is it? Tau la abang aku tu MRSM, haktuih!

Nak masuk asrama tu mmg lah nak wehhhhhhh. Sebab ade kelebihan. Lepas SPM, result bagus dapatlah masuk U. Kalau sch biase, taktentu lagi lah nak dapatkan? So untuk bagi makayah aku puas hati sb diowng mmg nak snagat-2 aku bla masuk asrama, aku mintak lah Rancangan Khas (RK), kat Sekolah Menengah raja Perempuan.

Pada aku, kalau takdapat pun takpe lah. Redha banyak-2. Mungkin dah nasib badan kan. Kalau dapat, Alhamdulillan lah, dapat jugak penuhi permintaan makayah aku tu. Ish, tahun nyh aku masuk 4Sc1, kelas Science. Hebat lerrrw bak kate member-2 lame. Oh sebelum tu result aku, lupe pulak aku nak bagitau, mesti dah timbul syak macam-2 kan? HAHA.


B - Agama and KH.

Dah puas tengok. Hurm, malas nak snap slip sebenar lah. sb camera selalu ayah bawak pejabat. haish, Kalau aku stay Convent, ok jugak lah. Cikgu nye pun ok lah. Subjek baru pun addmath, math, physic and biology. OHGOSH! I do love them :D except Physic, agak keliru. Sampaikan aku dah buat appointment dengan abng aku, Chinese new year dia balik, harap-2 lah dapat faham ape yng dia nak ajar, tu pun kalau tak keberatan lah kan. Kalau macam anjing dia taknak ajar, otak blank pasal Physic =,= Fvck.

Rutin harian, perghhhh ape?

Balik sch -> Makan -> Baring jap -> Buat hw -> Tidorrr -> Makan -> Buat hw -> Tidooo smpai ke pagi

Hebat kan aku? Hehe, tapi ade la terselit msg call semua tuu. cume jadual lepas sch mmg pack dengan hw. Sehari tanpa hw rase bosan sangattttt takde bende nak buat. Yng pnting, aku suke habit aku skg, hw taksudah. Hehe, I'm hoping to get good results again :/ kalau lah PMR boleh ade lagi sekali, aku nak register nama aku balik weh! Nak dapat 8A pulak, tapi ergh complicated giler bhaiii. -,-


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕