LeShana.
Him.

Thursday, June 7, 2012 @ 4:06 PM | 0 Comment [s]


Hai. Lamanya tak update blog ne. Kan kan? Lamanyaaaa :/ Almaklumlah belajar jea keje aku. Haha. blaja lah sangat kannnnn. Takde lah, aku just taktau nak update ape, macam takde tajuk and story yng nak dikongsi. Skg ne pun aku taktau nak cakap pasal ape. HAAA! Ade la, one thing in my mind, aku tengah terfikirkan SOMEONE. Ngee, someone special. Hihi.

Dia baik sangat-sangat, comel, kecik jea badan dia, aku duduk sebelah dia pun terasa ketinggiannya *ehumm, lepas tu haa dia comelllll, eh bape kali dah aku sebut? ofcourse lah comel, buah hati aku tu. Takkan nak kata dia buruk kod? Jahat benorr aku kalau cenggitu. Hihi. Dia terlalu sempurna buatku. He's perfect, nothing less :)

Dah 3minggu 5hari dia kat Kelantan nunnnnnn. kawe pun taktao nak buat apo, ghinduu ghinduu :D hindu? apakah? HAHA :D Rindu leeee. Dia takda kat sini, sunyi jea hidup aku. Bila dapat call dengan dia jea, alahai manja nya anak Che Anuar tuu, suaranya buat aku rase nak jea tonyoh2 kek kat muka dia tu. Bila dia whisper dlm call, aceyhh lempang nak? kaki ke? -..- Ahhh rindunyaaaa. serious rindu gegilaaaaaaa!

Cuti dua minggu ne sumpah BORINGG.BORINGG.BORING. Nak lepak taktau dengan siapa, kalau ade pun haissh duit tak mahsyukkk, sedih jea tengok dompet tu, bila bukak jea macam tengah kopek bawang merah :'( sedih tol. Lepas tu susah nak contact AF tu. haih. Kesian AF duk menunggu aku. Sorry tau :(

Bukan permintaan saya untuk biarkan awak menunggu, saya disini pun tengah sedih tau. awak dahla jauh, janji balik Jumaat kan? Hm. Cuit dua minggu tp boleh hang dengan awak dua hari jea. Cuti sebelum tu semua mcm POTTT.BOSAN. Huhu. awak awak, saya sayang awak tau! awak tau kan? TAKTAU? Nak kene lah tu. tau lah dah lama tak kene. EH! Saya ade beli CHIPS AHOY sekotak :) Tak bukak lagi, nak tunggu awak balik, nak makan dengan awak, nak suapkan awak, nak memain dengan awak. Alahai, rindunya :/ Iloveyousomuch bie :* And I will always do. I will always be here waiting for you, for you home coming. I miss you.

Lots of Love, Shana :)


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕