LeShana.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.

Sunday, August 19, 2012 @ 1:01 AM | 0 Comment [s]



Kk, saya Shana bt. Shamsollizan dengan ini ingin mngucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN. Shana nak mntak maaf kpda semua rakyat jelata Blog ne, terutama yng penah terasa or tersakit aty dengan ayat-ayat Shana tu. Shana taw kadang tu Shana ne agak mnyakitkan aty, annoying, selfish and ape lg eh? Haa korunk namakan, Shana redha. Sebb ape? Sebb yng baik itu datang dri Allah SWT dan yng buruk itu datang dari diri Shana sndri. Raya ne datang la rumah eh, yela Shana raya sini jea, tak kemana pun, untung la sape kampong jauh-jauh tuu, hm :-/ enough with the emotion, so korunk-korunk semua, again, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI <3

p/s: To all yng dah wish kat Shana, terima kasih lah ye. And sorry sebb tak balas balik, Shana balas kat sini jea taw :)


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕