LeShana.
Downloads.

Sunday, October 6, 2013 @ 4:00 AM | 0 Comment [s]


 

Sekarang ni zaman dah maju. semua nak edit gambar. Aku dulu pun gila edit jugak. Sampai nampak macam oprah cina  :face24: *sedar diri* Tapi sekarang dah tak sangat, nak pencen ler jugak. Tp kadang tu bila keadaan dah memaksa, terpaksa lah emoticon20 So here are some of the pages where you can download adobe for editing pictures blogger-emoticon.blogspot.com

Download Adobe Photoshop CS3
Download Adobe Photoshop CS5 Portable
Download Adobe Illustrator CS5
Download GIMP 2
Download Photoscape
Download Paint Tool Sai (Full Version)


Older PostNewer Post
Le Princess♥

Shana | Seventeen






Le HeartBeats♥






Mine♥

Daisypath Anniversary tickers





Inspired♥

This song really inspired me a lot. It teaches me to always fight for what we want. Show 'them' that we're never going to give up on anything and keep on trying until we're a hero of ourselves♥



Status
SPM CANDIDATES♥ (2013)
Ya Allah, Engkau permudahkan lah ujian yang bakal hambaMu ini hadapi nanti. Aminn!◕‿◕